| Onlyme3991 a întrebat:

Salutare... intrebare doar pentru fete! Cum să trec peste acest moment?
Am sentimente pentru o fată ce este in cuplu, cum sa procedez sa imi dispară?
Imi place mult de ea dar mă doare ca nu putem fi mai mult si nici nu ne putem vedea, prietenul ei nu îi dă voie!

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

și dacă „îi dădea voie" te vedeai cu ea nu? că doar e normal să te dai la iubita altuia, tu ai avea o apreciere enormă pentru unu care ar ieși cu gagică-ta, să nu mai zic de ea ce fel de om e dacă face așa ceva.

| Onlyme3991 explică (pentru Adry05):

M-am vazut deja cu ea si de atunci i-a interzis sa mai si vb cu mine!

| Yuoia a răspuns:

Tu vrei un "ménage a trois"? rolling on the floor
Daca are un iubit, si se inteleg bine, tu ce mai vrei? Sper ca nu "o mozoleala pana maine" ca sa-ti treaca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wow, chiar nu inteleg de ce prietenul ei nu o lasa sa se vada cu un baiat care o place... Ce absurd! Ce nedrept!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şi eu am avut acum 4 ani atracţie pentru un tip care era logodit dar nu am vrut să afle niciodată că îl plac deoarece nu voiam să-i fac necazuri căci urma să se însoare.
După ce s-a însurat şi a plecat din oraş, neamivăzîndu-l, a început să dispară treptat şi atracţia aceea faţă de el.
Îţi va dispărea şi ţie cu siguranţă atunci când vei întâlni o altă fată, singură, de care să-ţi placă.

| Onlyme3991 explică (pentru anonim_4396):

În cazul meu e diferit un pic...ea știe că o plac dar nu vreau să-mi dispară ce simt pentru ea! E o fată minunată!
Am întâlnit altă dar tot la ea mă gândesc! Vreau sa păstrez legătura cu tine și sa vb mai pe larg despre acest subiect!

| Adrian5575 a răspuns:

Si un baiat de ce nu ar putea raspunde la aceasta mirifica intrebare?

| aneliram a răspuns:

Dacă este în cuplu, ce rost mai are sa te gândești la ea. Daca te iubea, se despărțea de el!
Și, tu i-ai da voie sa se vadă cu altul, cât timp e cu tine...

| Onlyme3991 explică (pentru aneliram):

Cu cat ii interzici unei persoane mai multe cu atat risti sa o pierzi!

| aneliram a răspuns (pentru Onlyme3991):

Acum depinde de vârsta pe care o au, eu daca îmi zice iubitul daca poate sa se vada cu alta ce sa-i spun? Că, da...

| Onlyme3991 explică:

Multi dintre voi nu aţi inteles la ce m-am referit!
Am sentimente pentru ea si vreau sa fac să dispară... nu de lăsat sa ma văd cu ea!