| Cezzara a întrebat:

Ma numesc Cezara si am 8 ani. Am o intrebare. Am o sora mai mare care ma bate mereu, fara sa ii fac nimic. Cand vreau sa stau pe calculator, ma trimite la colt si imi da cate o palma. I-am spus mamei, iar ea a zis ca a vorbit deja cu ea, si sora mea a promis ca nu ma mai bate. Dar de atunci, m-a amenintat ca daca ii mai spun mamei " porcarii " cum le zice ea, ma inchide in beci cand sunt doar cu ea acasa. Si suntem acasa singure de dimineata pana seara la 21:00, iar ora mea de culcare e exact la 21:00, deci doar ii urez mamei noapte buna. Nu mai stiu ce sa fac, mi-e frica sa ii comentez, la teme nu ma ajuta, desi am cateodata cate 5 exercitii la matematica, dar ma descruc, si cam in vre 3 ore in termin toate temele. Nu am voie sa merg langa ea la calculator ca imi spune ca o spionez. De mancat, toata ziua ea isi face cartofi prajiti, ochiri, isi comanda pizza, si rar imid a si mie, deci eu mananc ce imi lasa mama. Cateodata imi face snitele si le mananca ea pe toate. Numai stiu ce sa fac, tata a plecat, nu mai vrea sa ne vada... Va rog ajutor! Dau medalie din aceea cu panglica.

65 răspunsuri:
| KisaTheCute a răspuns:

Tu fataa love struck. Tu esti fake love struck. La 8 ani am fost si eu in clasa a 3`a ii adevarat dar mai greseam la scriere, logic =]]. Doamne love struck. Ai probleme? Si apropo... daca nu te lasa sora`ta pe pc cum ai gasit tpu.ro? Magiiie? sau ai laptop? :]] LOL =]].

| aaaa12345 a răspuns:

Stii sa scrii la 8 ani? In ce clasa esti? Vorbeste intre mama-fica si vezi raspunsul

| aaaa12345 a răspuns:

De cand traiesti aceasta drama?

| pwp a răspuns:

Spune-i mamei tale!
sora ta e nebuna!
cum sa te bata, mai ales ca u esti mica si ffoarte frumoasa din cate arata poza!
pune-o pe mama ta sa nu se mai duca o zi la munca, si sa stea ascunsa intr-o camera, si sa vada si ea ce iti face sora ta!
pa-pa!love struck

| Mikaaa a răspuns:

Pai cel mai bine e sa-i spui mamei tale, iar atunci cand face vreo "boacana" sora ta spune-i mamei tale adica de ce sa suferi numai tu? happy fundita?

| TeoPT a răspuns:

@loveiseverything

si eu la 8 ani eram a 3a. Care e problema? straight face

| TeoPT a răspuns:

Nu e fake, idiotilorstraight face Daca nu aveti de gand sa ii dati un sfat, duceti-va sa ii dati sfaturi lu' aia "LittleTweety" sau cum s-o scrie. Pentru ca din cauza voastra exista pe TPU oameni ca ea. In loc sa o ignorati, mai puneti si botu sa ii dati sfaturi.straight face Eu am propus de multe ori sa ii ignorati intrebarile. Atata timp cat ea face ce vrea cu voi, pentru ca asta e scopul ei: Popularitatea pe TPU...nu va pleca niciodatastraight face Dar hai sa nu ne batem joc de aia, ne batem joc de fetita asta de 8 ani. straight face Ca ne permitem, doar suntem "mai mari", nu? straight face

| Sconcsiş a răspuns:

Pai ar trebui sa o musti! laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| BughY a răspuns:

Iti zic eu cum sa faci

te duci la ea cu o bat, par, levier(ranga) sau o teava de fiere ii dai una si ii zici ca daca iti mai face ceva o sa o iei prin surprindere si ii dai un cu bata sau alceva

| ĄĿiŒ a răspuns:

Imi pare rau de cea ce ti se intampla dar ca si ceilalti useri o sa iti dau acelasi sfat :Vorbeste cu mama ta caci aceste lucruri te pot afecta in viata iar sora ta poate chiar sa degenereze de la o palma la mai mult si asta nu ar fi deloc de bine. Mama ta poate stie de ce se comporta sora ta asa, poate o poate ajuta si sa o duca la un control (acum fara gluma) nu este exclus ca ea sa aiba probleme, nu neaparat mintale dar totusi probleme.Ai spus ca tatal tau a plecat? Poate de acea ea incearca sa se razbune pentru cea ce sa intamplat.Incearca sa vorbesti si cu sora ta, poate o poti "inmuia" si astfel sa va impacati.

Vorbeste cu mama ta altfel nimic nu se va schimba si chiar poate degenera de la o spimpla palma la mai mult!

| ĤöwCắnSέЄĺш2MyЄyέz a răspuns:

Apoia...Ar trebui sa vorbesti neaparat cu Mama ta:*Sfatul acesta l-ai primit de la toata lumea Nu ar trebui sa te simti amenintata de Sora tahappyRiposteaza Pentru ca daca incerci sai spui adevarul mamei tale Sigur va face ceva:-s
Baftaa:*

| anss23 a răspuns:

Nu cred ca la opt ani scrii asa de corect.tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai incredere in tine! nu fi trista. vei creste. spune-i mamei tale ca ai vrea sa stai mai mult cu ea. Tatalui tau spune-i ca sunteti o familie. Esti fiica lui si trebuie sa te iubeasca. sora ta e egoista. stai cuminte joacate si cand vrei ceva de la ea cerei frumos si explica-i suferintele tale.

| Lubbyboo a răspuns:

Nu sunteti surori vitrege sau ceva de genu'? Sunteti de ambii parintii? cred ca ori este invidioasa ca poate are impresia ca mama ta te iubeste mai mult pe tine ori daca nu aveti aceiasi parinti te uraste nu stiu ce sa zic spune-i mamei tale

| Myuu a răspuns:

Sora ta nu e normala si eu am o sora mai mica de 7 ani pe care o iubesc mult si niciodata nu am ridicat mana la ea.

| ILied a răspuns:

Eu n-as avea alta posibilitate decat sa-i spun de mai multe ori mamei. Dar cum asa ai facut, spune-i daca i-ar place sa fie batuta ca si tine. Eu vreau sa stiu cati ani are si id-ul ei. Daca nu-i sti id-ul, sa nu il ceri ca te va intreba la ce iti va folosi apoi teva bate. Imi poti spune decat varsta ei si numele. Mama ta poate nu intelege ca nu vede ce se intampla. Asa ca daca are timp liber, spune-i ca te bate sora ta si cheam-o pana le sora ta un camera. Mama ta o va intreba daca e adevarat ce se intampla. Sora ta normal ca va mintii. Tu in acest caz poti face o lista cu ce se intampla zilnic. Apoi i-o poti arata mamei. Atunci sigur va intelege. Bafta.

| ank a răspuns:

Avand in vedere ca si eu am o sora mai mica de varsta ta, si mai mereu ne certam numai din cauza ei.si ea ar fi in stare sa spuna aceleasi lucruri pe care le spui si tu happy si chiar le spune persoanleor care nu cunosc situatia.
deci las o balta fetito, nu ne mai mintii ca esti la fel ca sorumea oh go onk

| florinbrez93 a răspuns:

Ia un bat(mai gros ) ci cin nu se astepta dai una exact in cap si te va respeca mereu

| Delee a răspuns:

Sfatul meu este sa o rogi pe mama ta sa o trimita sau sa mearga cu sora ta la un psiholog pentru ca aceste reactii ale ei se vor agrava cu timpul. Datoria unei sore mai mari fata de o sora mai mica este aceea de a-i oferi afectiune si grija, nicidecum bataie.
Din felul in care ai scris imi dau seama ca esti o fetita tare desteapta, sunt sigura ca vei gasi cel mai bun mod de a opri conflictul. Inainte sa vorbesti cu mama ta, incearca sa discuti cu sora ta, sa ii explici ca nu are de ce sa se poarte asa cu tine. Daca nu va dori sa te asculte, vorbeste cu mama ta sa o duca la psiholog.
Bafta si ai grija de tine!

| Daviiiiiid a răspuns:

SAlut! situatia e f grava. dar eu cred ca si thu ai o parte din vina.sincer nu cred ca te bate fara sa ii faci ceva. totusi e sora ta... dar cati ani are... daca are 12, 13, ani doar te ameninta cu beciul nu o sa-ti faca nk, dar cel mai bine spune-i mamei talewinking:*

| LoRy_7949 a răspuns:

Off sad imi pare raw. dk ai fi fost sora mea love struck iti faceam toate poftele love struck oricum incearca s atreci peste asta si vorbeste mai mult cu mama ta :* te pup.
Apropo sora ta cati ani are?

Stefan
| Stefan a răspuns:

Numai o discutie cu mama ta ar putea elimina aceasta stare prin care treci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cezzara spune-i ca frati impart lucruri si nu se certa! daca mama ta nu fake nimic spnei tot ce fake sa ra ta daca nu stia de asta

| KisaTheCute a răspuns:

TOATĂ lumea...

Cezzara nu e fake. Am cunoscut-o personal happy
happy

| ĤöwCắnSέЄĺш2MyЄyέz a răspuns:

Wau ce interesant... xD

| dragos_1165 a răspuns:

Sti ce sa faci sa ii intizi o capcana cam sa ii spui ca te duci afara si mata ta sa fie in bucatarie si sa vina sora ta si sa dea in tine si sa vada mama ta si atunci o sa fie si pentru ia un necaza cu placere

| seby_8261 a răspuns:

Si eu am o sora de 15 ani si eu am 9 ani si sunt baiat si ma bate in continu asa ca i-am spus mamei ca ma bate si a luat o decizie eu stau la calculator 2 ore iar ea tot 2 ore

| iakabdenisdarius a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa ii spui mamei tale. Si eu am o sora n-e certam, n-e injuram si nu imi e frica. Spune-i surori tale ca nu vreti sa va certati. Daca ridica tonul la tine incearca sa te prefaci ca plangi. Sau daca se apropie de tine fugi de ea. Si ea o sa intrebe de ce fugi si tu ii zici asa: - Fug de tine pentru ca imi este frica de tine. Ii spui cum poti tu mai frumos. Poate i se face mila de tine
SUCCES!

| antantonio88 a răspuns:

Cezara,daca poti, spune-i mamei tale pe furis, sau anunta-ti ceva rude sau prieteni cu care mama ta se intelege bine (pe ascuns) si spune-le drama ta si sa o anunte pe mama ta!