| Cezzara a întrebat:

Ma numesc Cezara si am 8 ani. Am o intrebare. Am o sora mai mare care ma bate mereu, fara sa ii fac nimic. Cand vreau sa stau pe calculator, ma trimite la colt si imi da cate o palma. I-am spus mamei, iar ea a zis ca a vorbit deja cu ea, si sora mea a promis ca nu ma mai bate. Dar de atunci, m-a amenintat ca daca ii mai spun mamei " porcarii " cum le zice ea, ma inchide in beci cand sunt doar cu ea acasa. Si suntem acasa singure de dimineata pana seara la 21:00, iar ora mea de culcare e exact la 21:00, deci doar ii urez mamei noapte buna. Nu mai stiu ce sa fac, mi-e frica sa ii comentez, la teme nu ma ajuta, desi am cateodata cate 5 exercitii la matematica, dar ma descruc, si cam in vre 3 ore in termin toate temele. Nu am voie sa merg langa ea la calculator ca imi spune ca o spionez. De mancat, toata ziua ea isi face cartofi prajiti, ochiri, isi comanda pizza, si rar imid a si mie, deci eu mananc ce imi lasa mama. Cateodata imi face snitele si le mananca ea pe toate. Numai stiu ce sa fac, tata a plecat, nu mai vrea sa ne vada... Va rog ajutor! Dau medalie din aceea cu panglica.

65 răspunsuri:
| Frunziix3 a răspuns:

Imi pare foarte rau pentru tine sa stii.Dar ar trebui sa vorbestii cu mama ta si sa te lase sa te duci la o prietena de a ta dupa scoala si sa va faceti temele impreuna sa va jucati pana la 21 cand vine mama ta.
Sau sa te duci cu mama ta intr-un loc mai retras si sa vorbesti cu ea in cel mai mic detaliu.

| TheKillerOfKillers a răspuns:

Eu ti-as recomanda intai sa inveti sa scrii.

| perciu52 a răspuns:

Cezara,, inteleg prin ce treci... Fatul meu e sa vorbesti cu mama ta. Ea e singura care poate rezolva situatia! Te inteleg,, tie frica,, si eu am aceeasi problema ca si tine si iti spun din experienta ca nu ajungi nicaieri daca o sa taci. Sunt sigura ca mama ta te iubeste mult si va rezolva problema cand ii vei spune. La varsta ta e cam dificil sa ei o decizie,, daca te temi de ceva. Dar iti urez noroc si vorbeste cu mama ta ...eu stiu cum e.dar un alt sfat e sa iei putina atitudine,, sa nu te mai temiiiii! Mult NOROC! :* :*

| McGregor788 a răspuns (pentru KisaTheCute):

Exact la asta m-am gândit si eu laughing laughing laughing

| Cosmin0506 a răspuns:

Cezara acum ai 19 ani nu vrei sa ne întâlnim la un suc iubire?