Nu prea ai ce face. Daca afla mai tarziu o sa fie si mai rau pentru ca nu i-ai spus la timp. Fi barbat si mergi inainte!
Pai daca nu ai invatat la teza? Cearta care o vei primi o sa fie una pe care O MERITI. Daca ai fi invatat,i-ai fi facut ziua mai buna,dar nu ti-a pasat! Nu te-ai gandit ca nota de la teza va fi in aceeasi zi cu ziua tatalui tau de nastere?! Sau in jurul ei? O sa afle, mai bine sa stie, apoi, poate mama ta o sa ii zica nota, si sa nu te gandesti ca n-o sa intrebe.Trebuie sa-ti accepti pedeapsa! Si iti scriu asta fiindca imi pasa, daca nu mi-ar fi pasat nu m-as obosi cu intrebarea ta...
Serios? Pe bune chiar ai scris asta? . Nu cred asa ceva Copilu asta de clasa a 5 a care a pus intrebarea, scrie mai corect.
Offf, citeste si tu toata intrebarea si raspunsurile sa pricepi. Asa a scris el, eu am dat copy - paste, el a vazut si a editat intrebarea sa para ca stie limba romana si a luat nota pe nedrept la teza
Spune-i tu de nota.
O nota mica nu este foarte grav.Promite ca vei munci mai mult ca sa scoti o medie onorabila!
Mai bine sa stie dinainte. Oricum acea nota va trebui semnata de parintii tai.
anonim_4396 întreabă: