Man, nevoile acestea sunt firești, însă dacă tu cauți să primești la botul calului, pe românește. Șansele de a primi ceea ce îți dorești sunt destul de mici.
Trebuie sa înțelegi că aplicațiile de dating sunt de 2 lei tramvai, iar daca o arzi așa mereu...nu vei avea o relație niciodată.
Ieși din zona ta de confort și vânează! Fetele nu vânează, ele se așteaptă să fie vânate!
Sfaturi sa iti dau unde sa gasesti "iubirea vietii tale" nu stiu, insa in momentul in care gasesti o fata buna, care nu vrea musai sex, sa o apreciezi ca sa nu pierzi trenul in viata. Succes!
Lasa frate, ca si sa ramai burlac nu este o rusine. Chiar asa de mult visezi sa-ti planga vreun bebe noaptea? Chiar vrei sa ajungi sa te cicaleasca cineva la creier cand nu faci ceva bine sau cand nu ai chef de nimic?
Nu toti barbatii sunt ca tine. Sotul meu are grija grija de copii si il deranjeaza mai putin plansul lor noaptea decat ma deranjeaza pe mine, asa ca...
Mda. Asa ca eu raman la parerea mea. Cel care a cerut sfaturi va alege o varianta. Sau poate NICI una!
Asta cu verisoara betiva, exact ce-mi doream de la viata, multumesc. Unde o gasesc)?
Toate raspunsurile au o noima dar nici unul nu mi-a raspuns cu adevarat la intrebare. Va multumesc pentru raspunsuri.