| Bogdan228 a întrebat:

Salutare,

Nu voiam sa fac aceasta postare dar am fost inspirat de altcineva care nu a primit raspunsuri satisfacatoare, so here it goes...

Am iesit de ceva timp dintr-o relatie cu o tipa in care m-am implicat foarte mult dar nu prea exista reciprocitate. La fel ca mai sus mentionata persoana am incercat site-uri/aplicatii de dating dar toate interactiunile mele nu au dat prea multe roade punandu-se accentul mai mult pe sex etc.

Stiu ca de obicei iti gasesti persoana potrivita din cercurile in care te invarti dar lucrez de acasa, cercuri sociale mari nu am, doar cativa prieteni de incredere.

Vreau sa gasesc o persoana cu care sa pot rezona, sa-i faca placere sa petreaca timp cu mine atat de mult cat imi place si mie, sa ne intelegem, sa ne ascultam si sa ne putem baza unul pe celalat.

Orice sugestie este binevenita doar daca este pertinenta, si va multumesc ca ati citit pana la final.

O seara frumoasa.

8 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Man, nevoile acestea sunt firești, însă dacă tu cauți să primești la botul calului, pe românește. Șansele de a primi ceea ce îți dorești sunt destul de mici.
Trebuie sa înțelegi că aplicațiile de dating sunt de 2 lei tramvai, iar daca o arzi așa mereu...nu vei avea o relație niciodată.
Ieși din zona ta de confort și vânează! Fetele nu vânează, ele se așteaptă să fie vânate!

| Voinescu_Catalin_ a răspuns:

Lasa frate, ca si sa ramai burlac nu este o rusine. Chiar asa de mult visezi sa-ti planga vreun bebe noaptea? Chiar vrei sa ajungi sa te cicaleasca cineva la creier cand nu faci ceva bine sau cand nu ai chef de nimic?

| DorinaK a răspuns:

Verisoara mea cred ca ti se potriveste. Cam bea dar in rest e ok.

| Bogdan228 explică:

Asta cu verisoara betiva, exact ce-mi doream de la viata, multumesc. Unde o gasesclaughing)?

| AliGab a răspuns (pentru Voinescu_Catalin_):

Nu toti barbatii sunt ca tine. Sotul meu are grija grija de copii si il deranjeaza mai putin plansul lor noaptea decat ma deranjeaza pe mine, asa ca...

| AliGab a răspuns:

Sfaturi sa iti dau unde sa gasesti "iubirea vietii tale" nu stiu, insa in momentul in care gasesti o fata buna, care nu vrea musai sex, sa o apreciezi ca sa nu pierzi trenul in viata. Succes!

| Voinescu_Catalin_ a răspuns (pentru AliGab):

Mda. Asa ca eu raman la parerea mea. Cel care a cerut sfaturi va alege o varianta. Sau poate NICI una!

| Bogdan228 explică:

Toate raspunsurile au o noima dar nici unul nu mi-a raspuns cu adevarat la intrebare. Va multumesc pentru raspunsuri.