| Theirelevant23 a întrebat:

Salutare,recent am avut de a face cu un refuz al unei fete la care tineam si inca tin foarte mult, ideea e ca noi am vorbit pentru mai bine de 7 luni si ne-am chiar si vazut de cateva ori. Recent i-am marturisit ca o plac dar ea mi-a zis ca nu simte la fel si,, friendzoned me"ce aiurea suna...In trecut ea mi-a marturisit ca m-ar placea dar faptul ca eu am fost needy cu ea ca un idiot fara sa imi dau seama a facut-o sa se retraga, spunandu-si ca daca acum nu e nimic si e asa d-apai cand o fi...sunt constient ca mai am de lucrat la personalitatea mea ca barbat. Acum nu mai vorbim si as vrea sa stiu daca exista vreo modalitate mai buna sau chiar la fel de eficienta ca si,,no contact rule" aceasta regula se bazeaza pe,,let it go she/he will come back" pentru ca trebuie sa iti simta lipsa ca sa te caute (anxietatea conduce la dorinta, aiurea nu?). Asa ca as vrea sa stiu, voi ati incercat ceva de genul, daca da, a functionat?

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Pentru mine nu a functionat.
Daca te-a refuzat, ar fi oricum bine sa reduci foarte mult contactele cu ea. Nu vad de ce ti-ai pierde timpul.
In locul tau, eu nu as mai conta pe aceasta fata si as incepe sa caut altceva. Nu as taia-o complet, dar as lasa-o pe ea mai mult sa ma caute si i-as raspunde numai cand nu am altceva mai bun de facut.

1 răspuns:
| Theirelevant23 explică (pentru SkyPilot):

Faza e ca ea m-a ajutat prea mult ca sa renunt asa usor la ea, am fost un natang...da asta e cand esti indragostit automat devii mai prost, nu am sa o contactez pana nu ma contacteaza ea, am alte activitati cu care sa imi ocup timpul in asa fel incat sa nu ma gandesc prea mult dar totusi imi lipseste.