| AnonimPeViata a întrebat:

Salutare sunt cu o fata de 5 luni de zile eu am 25 de ani ea are 20. Problema este ca ea parca nu este serioasă in relație. Adică, pe la începutul relației ea se vorbea cu ceva băieți, după le dădea like-uri, acum seara mi-a zis ca sa bagă la somn pe la ora 2 si am intrat pe TikTok, si am văzut-o ca se uita la videoclipuri cam pana pe la 4. In urma cu 3 zile când eram in pauza de masa la munca am văzut-o ca se uita după un băiat, prima data când s-a uitat am zis ca e ceva norma ca si eu ma mai uit la cine trece da s-a uitat de doua ori. Lucrurile astea ma cam macină sincer, ceva sfaturi păreri, gândesc eu lucrurile prea mult? La început ma dorea in cot de toate treburile astea, si nu le dădeam atâta importanța.

15 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

You got a problem, dude. Propune-i un threesome sau sa si-o traga cu altul si tu sa fii asistent de regie. Vezi cum reactioneaza.

| relian a răspuns:

Nui mai da ataita atenbtie, incepe si tu sa cauti pe alta.Din ce spui fata este in cautari de unu nou.Are 20 de ani, probabil fata vrea sa fie mai libertina, poate nu-i curioasa de o relatie prea serioasa la anii ei.
Ori vorbeste cu ea si spune-i ce ai zis si noua pe aici, vezi ce guita laughing

| ADK2 a răspuns:

Salut.

Din câte spui, e destul de clar că nu dă semne de seriozitate și e cam dinamică (zice că se culcă, dar mai stă... 2 ore totuși pe TikTok), dar ce să ceri la 20 de ani mai ales fetelor? încă li se învârt ochii la greu după băieți, bine chiar și mai târziu, cu toate că în unele cazuri mi se par totuși că gândesc mai bine ca băieții.

Ca fapt-divers, cunoscusem o fată de 21 de ani care a crezut că viața se trăiește ca acum 100 de ani. S-a măritat pe la 19 cu primul pe care l-a găsit pe Facebook, evident s-a mutat la el, a făcut la scurt timp și un copil, iar la puțin timp a pus ochii rău (cum s-ar zice) pe mine și lui nu-i mai dădea nici-o importanță (avusesem și discuții din cauza ei, de parcă eram eu de vină că lucram acasă la el și ea dădea târcoale și era omniprezentă cu mine în orice colț). Păi, stai, tu te grăbești să pleci de acasă, să te căsătorești de tânără, să faci repede și un copil apoi te gândești că nu el era într-adevăr alesul inimii? acum te-ai băgat în horă, joacă că greu mai dai înapoi ajunsă într-o situație de genul, eu nu te iau că îți place ție de mine, pe motiv că eram mai pe preferințele tale, și cu un copil (nu că aveam ceva cu el, dar să crești un copil astăzi e greu, plus că personal nu-mi trebuie).

Vreau să zic că asta era genul de fată care să zic, s-ar lua cu tine, dar după ar umbla după alții și normal că vei fi afectat (să umble și fără să-i fi greșit cu ceva, ai mare atenție la scârbele astea). Fii atent și nu te grăbi cu nimic în zilele noastre, nu te lăsa vrăjit de dragoste, o dată făcute niște lucruri greu spre imposibil mai dai înapoi. Fete sunt cu duiumul, și eu mă uitam după una de parcă nu mai văzusem așa exemplar, i-am zis că îmi place de ea iar ea s-a dus după altul, nu știu ce-i oferă atât de mult (poate doar material, însă dacă e așa chiar preferam să nu am de-a face, și mă rog, ce fată de casă e aia care se uită după lucruri materiale?) dar mie mi s-a luat de ea și acum când o mai văd nici nu-mi vine s-o mai salut. Te-ai dus cu el, cu el rămâi, la mine să nu te aud dacă vei pății ceva cu ăla.

| Frank51 a răspuns:

Rar mai găsești fete serioase și loiale, nicio fata nu mai vrea ceva cu obligații, vor să se distreze si să cunoască cât mai mulți bărbați, și o zic din proprie experiență.

Simte-te bine cu ea, bucură-te de aceste momente cu ea indiferent de ceea ce va fi in viitor, pentru că rămâi cu niște experiență din care înveți foarte mult. Dacă ai niște principii și ții la ele, iar fata le încalcă, îți recomand să te desparți, altfel nu vei evolua tu ca bărbat.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pe tiktok s-a uitat până a adormit, nu cred că o fotea unul între timp, ca să îți faci griji.
Cât despre uitatul pe se stradă... Vrei să o comanzi 100%?
Mâine întrebi dacă e normal să respire în voia ei, fără să se sincronizeze cu tine.

| Crackman a răspuns:

La 20 ii bese mintea ca la orice copil... Nu te astepta

Bula
| Bula a răspuns:

Fata se distreaza inca cu baieti, nu este "coapta" de o relatie mai serioasa.
Trebuie inca sa se maturizeze.

| SilentRain a răspuns:

Ai 25 nu 10 ani, vorbește cu ea, vezi ce simte ce vrea
Oamenii se mai răzgândesc, nu-i nimic rau în asta
Nu fa o dramă din asta, ea poate nu este suficient de matur la 20 ani, căutat alta nu te înham ca prost într-o relație nesigura
Mă rog deși nu vad nimic extrem de tragi din asta., fi tu ăla matur și pune punct

P.S Tu nu ai încredere în tine și asta se resimte, caută să te dezvolți emoțional

| AnonimPeViata explică (pentru SilentRain):

Am încredere in mine ca sunt mult peste ea, și chiar mi-a mărturisit ca orice fata ar vrea un băiat ca mine.

| Nirvanaaa a răspuns:

Nu ia relatia voastra in serios dacă zici ca pe la început vorbea și cu alții. Îmi e greu sa cred ca ii erau toți prieteni.
Discuta cu ea și spune-i ce te deranjează.

| SilentRain a răspuns (pentru AnonimPeViata):

Ce-i cu atitudine asta?
Cu un arogant că tine, m-aș uita și eu după alți tongue
Nu ești ce vrei sa par, mai ai de lucru la mentalitate asta a ta, e foarte toxică

| Jus7t a răspuns:

Contează ce fel de discuții avea și ce relație avea cu acei băieți, poate erau prieteni, colegi, etc.

A zis că se bagă la somn, dar dacă s-a băgat, a văzut că nu poate să adoarmă și a intrat pe aplicație? Doar nu voiai să îți scrie sau să te sune și să te anunțe la două noaptea.

Că se uită e una, dar dacă o face obsesiv meh, not cool.
Contează dacă ar merge mai departe sau nu.

Sunt lucruri pe care trebuie să le discuți cu ea iar în funcție de ce spune și de ce reacție are îți poți face o idee mai bună despre ce te macină pe tine.

| AnonimPeViata explică (pentru SilentRain):

Ca ce, ca am zis ce mi-a zis ea? Sau ne cunoaștem și nu știm?

| Hammurabi a răspuns (pentru AnonimPeViata):

Acum, pe bune.
Tu vrei să iei o fată la 20 de ani și te aștepți să-ți fie fidelă toată viața?
Ea are multe întrebări și multe lucruri de aflat până va fi pregătită să se dedice unei relații stabile. Nu crezi?

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Culmea, e cu 5 ani ani mai mică decât tine, dar ești mai imatur decât ea. Te macină că stă pe TikTok, extraorinar, ce viață grea trebuie să ai...
Dacă te consideri mult peste ea, de ce stai cu ea? Pentru că nu ești în stare să găsești ceva mai bun? Ești de-un penibil rar, mă mir că ai găsit proastă să-ți dea atenție. Nu cred că e ceva mai scârbos decât să stai într-o relație cu un om care te desconsideră. Ești toxic. Îi doresc multă minte să scape de tine.