Ceva are de ascuns, nu neaparat că vorbește cu altcineva, deși nu-i exclus. Încearcă să-i obții telefonul într-un moment în care ea nu se așteaptă, să nu aibă șters ceva, sau căutările pe google. Momentul în care te-ai uitat în tel ei era calma? Sau cum a fost? L-a lasat pe masa? Ea știe? Nu știe? E un detaliu important
Salut! Variante plauzibile : ori are ceva cu adevarat de ascuns, ori nu ii place sa te uiti la telefonul ei ca ii bati apropouri, ca ii ironizezi mesajele... tu stii mai bine !
Păi, încearcă s-o iei pe ascuns. Dacă are vreun iubit? Tu prefă-te că pleci de acasă, pentru mult timp, spune-i că ai multă treabă la serviciu sau ceva de genul. Apoi pleacă și stai ascuns pe undeva maxim o oră, iar apoi furișează-te.
"refuză să posteze ceva de pe el când e cu mine(îl folosește pe al meu)"
Adica posteaza de pe al tau? Pe contul ei? Inseamna ca vezi tot ce posteaza.
Intreab-o ce are de ascuns afli adevarul si mergi mai departe nu-și au rostul certurile nici scandalurile dacă are pe altcineva nu te iubește cu adevărat.
Pe vremea mea era o chestie care acum pare ca e complet ignorata de toata lumea, se numea incredere. Sa ai incredere in partener/a ca de asta sinteti un cuplu. Nu am nimic de ascuns dar nu mi-as lasa niciodata partenerul sa-mi controleze telefonul si nici nu mi-a trecut prin cap sa il controlez pe al lui.
Bună! Oferă-i intimitatea de care are nevoie!
Are și ea nevoie de momente în care să se destindă, să fie liberă.
Gândește-te că nu trăiește într-o colivie. Are nevoie și de "spațiul" ei, să zic așa, un loc în care să fie ea. Te iubește.
Funda?
Pune-ți parolă pe telefonul tău și n-o mai lăsa să-l folosească și nici să se uite în el.
Și vezi ce se întâmplă.
Dacă nu zice nimic, e ok.
Dacă îți face scene sau scandal, schimb-o. N-are sens să o mai lungești, că oricum asta tot se va întâmpla mai devreme sau mai târziu.
Un care te iubește cu adevărat nu are nimic de ascuns
Nu spune asta cu inima rea spun sincer cu adevărat asta nu însemna ca trebuie sava certați din cauza unui telefon ar fi o prostie enorm de mare încercați sa vorbiti sa va înțelegeți și așa Rezolvați probleme pe care o aveți între voi doi nu-și are rostul sava despărți din cauza unui telefon ar fi o prostie mare de tot sa se ajungă acolo
Fa tu primul pas spune-i ce ai de ascuns uite am observat asta la tine așa și așa și uite așa ați rezolvat probleme cei atâta de greu nu înțeleg și uite așa ați rezolvat toate problemle pe care le aveți
Te inseala 100% - trebuie sa o interoghezi si sa verifici in detaliu telefonul ei