| iGoxi a întrebat:

Salutare!
Sunt într-o relație de 1 an și am observat că prietena mea își ascunde telefonul când stă cu mine, refuză să posteze ceva de pe el când e cu mine(îl folosește pe al meu). I-am spus chestia asta și ea mi-a răspuns cu "nu-mi place să stea nimeni pe telefonul meu". Într-adevăr, am întrat puțin pe telefonul ei și nu vorbea cu nimeni suspect, sa zic asa. De ce ar face chestia asta? Pana acum nu făcea.

16 răspunsuri:
| Sara2 a răspuns:

Ceva are de ascuns, nu neaparat că vorbește cu altcineva, deși nu-i exclus. Încearcă să-i obții telefonul într-un moment în care ea nu se așteaptă, să nu aibă șters ceva, sau căutările pe google. Momentul în care te-ai uitat în tel ei era calma? Sau cum a fost? L-a lasat pe masa? Ea știe? Nu știe? E un detaliu important

Răspuns utilizator avertizat
| Celcestietot a răspuns:

Salut! Variante plauzibile : ori are ceva cu adevarat de ascuns, ori nu ii place sa te uiti la telefonul ei ca ii bati apropouri, ca ii ironizezi mesajele... tu stii mai bine happy!

| iGoxi explică (pentru Sara2):

Nu știa că m-am uitat la ea în telefon, știu că nu-i ok ce am făcut dar sincer nu mi se pare nici ok ca eu să-i dau voie sa facă absolut orice pe al meu, și al ei nici să-l scoată pe masa.

| Feri5 a răspuns:

Păi, încearcă s-o iei pe ascuns. Dacă are vreun iubit? Tu prefă-te că pleci de acasă, pentru mult timp, spune-i că ai multă treabă la serviciu sau ceva de genul. Apoi pleacă și stai ascuns pe undeva maxim o oră, iar apoi furișează-te.
laughing

| NunuNini a răspuns:

"refuză să posteze ceva de pe el când e cu mine(îl folosește pe al meu)"
Adica posteaza de pe al tau? Pe contul ei? Inseamna ca vezi tot ce posteaza.

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Intreab-o ce are de ascuns afli adevarul si mergi mai departe nu-și au rostul certurile nici scandalurile dacă are pe altcineva nu te iubește cu adevărat.

Răspuns utilizator avertizat
| Eireann a răspuns:

Pe vremea mea era o chestie care acum pare ca e complet ignorata de toata lumea, se numea incredere. Sa ai incredere in partener/a ca de asta sinteti un cuplu. Nu am nimic de ascuns dar nu mi-as lasa niciodata partenerul sa-mi controleze telefonul si nici nu mi-a trecut prin cap sa il controlez pe al lui.

| iGoxi explică (pentru Eireann):

Înțeleg perfect ce zici și sunt total de acord. Dar nici măcar sa țină telefonul la vedere?

| VoidEternal a răspuns (pentru iGoxi):

E cam suspect dude. Cam suspect.

| LostForForever a răspuns (pentru Eireann):

Adevărat mare dreptate

| PsihologDanielBotezan a răspuns:

Bună! big grin Oferă-i intimitatea de care are nevoie! happy Are și ea nevoie de momente în care să se destindă, să fie liberă. happy Gândește-te că nu trăiește într-o colivie. Are nevoie și de "spațiul" ei, să zic așa, un loc în care să fie ea. Te iubește. happy Funda? big grin

| Hammurabi a răspuns:

Pune-ți parolă pe telefonul tău și n-o mai lăsa să-l folosească și nici să se uite în el.
Și vezi ce se întâmplă.
Dacă nu zice nimic, e ok.
Dacă îți face scene sau scandal, schimb-o. N-are sens să o mai lungești, că oricum asta tot se va întâmpla mai devreme sau mai târziu.

| LostForForever a răspuns:

Un care te iubește cu adevărat nu are nimic de ascuns

Nu spune asta cu inima rea spun sincer cu adevărat asta nu însemna ca trebuie sava certați din cauza unui telefon ar fi o prostie enorm de mare încercați sa vorbiti sa va înțelegeți și așa Rezolvați probleme pe care o aveți între voi doi nu-și are rostul sava despărți din cauza unui telefon ar fi o prostie mare de tot sa se ajungă acolo

Fa tu primul pas spune-i ce ai de ascuns uite am observat asta la tine așa și așa și uite așa ați rezolvat probleme cei atâta de greu nu înțeleg și uite așa ați rezolvat toate problemle pe care le aveți

| mgtow a răspuns:

Te inseala 100% - trebuie sa o interoghezi si sa verifici in detaliu telefonul ei