| Bariel a întrebat:

Salutare, sunt intr-o situatie critica sau enervanta. Ma aflu intr-o famile de cicălitori intensi, cel mai rau lucru in asta este faptul ca ma termina psihic. Nu vor sa-mi respecte deciziile sub nici o forma, le spun un lucru si tot insista(exagerat de mult) cu speranta ca cedez presiunii si ma conformez cerintelor lor. Cum ar trebui sa-i abordez incat sa nu fiu nevoit sa ma cert cu ei?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
19 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Pune piciorul în prag şi zi: Hey, până aici!

| Bariel explică (pentru sabin89):

Am incercat, se opresc cel mult 1 saptamana dupaceea revin la obicei

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Muta-te! Esti major si, banuiesc, intarcat!

Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

Câți anișori are domnia ta?

| Bariel explică (pentru sierra1):

44

| sierra1 a răspuns (pentru Bariel):

~Ma aflu intr o famile de cicălitori intensi~

ok, ințeleg. Și din cine e compusă "trupa" de cicălitori?

| Mosotti a răspuns:

La 44 ani inseamna ca ai probleme cumva de ai ajuns sa stai cu ei si sa-i suporti asa, in mod normal trebuia de mult sa ai munca si sa pleci de acolo.
De ce n-ai placat pana acum? Dar daca ai probleme, e de inteles.
Nu ai cum sa le schimbi parerea si cum sa ii abordezi, daca stai acolo, te conformezi.

| Mosotti a răspuns:

De ce ai zis ca ai 44 ani daca pe celelalte topicuri zic 19, 18, 16?! Ce varsta ai real?

| Frank51 a răspuns:

Cu cei care au prins revoluția nu mai e cale de mijloc, mai bine singur și liniștit decât cu stresul ăla pe cap.

| Lukasssz a răspuns:

Muta-te singur.

| Brizbriz a răspuns:

Tragi o basina, le spui "mi se rupe de parerea ta" si intorci spatele

asta e solutia, NU sa pui piciorul in prag, pentru ca pentru ei deja e o a doua natura sa te cicaleasca, dar daca tragi o basina (credeai ca glumesc la asta, nu?hee hee ) atunci o sa se simta COMPLET pe dinafara

| 1997onur a răspuns:

Te tortureză aia bro la greu laughing))

| davidadrianvladut1 a răspuns:

Roagă-te la Dumnezeu off