| Bariel a întrebat:

Salutare, sunt intr-o situatie critica sau enervanta. Ma aflu intr-o famile de cicălitori intensi, cel mai rau lucru in asta este faptul ca ma termina psihic. Nu vor sa-mi respecte deciziile sub nici o forma, le spun un lucru si tot insista(exagerat de mult) cu speranta ca cedez presiunii si ma conformez cerintelor lor. Cum ar trebui sa-i abordez incat sa nu fiu nevoit sa ma cert cu ei?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
19 răspunsuri:
| davidadrianvladut1 a răspuns:

Roagă-te la Dumnezeu off

| sierra1 a răspuns:

Câți anișori are domnia ta?

| sabin89 a răspuns:

Pune piciorul în prag şi zi: Hey, până aici!

| Bariel explică (pentru sierra1):

44

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Muta-te! Esti major si, banuiesc, intarcat!

| Bariel explică (pentru sabin89):

Am incercat, se opresc cel mult 1 saptamana dupaceea revin la obicei

| Bariel explică (pentru Violleta2022):

Nu mi permit sa stau cu chirie in situatia actuala, respect reguliile impuse de ei. Nu inteleg faptul ca sunt o persoana introrverta si ma critica continu deoarece nu relationez cu rudele ei( este vorba in mare parte de maicamea), face comparatii ridicole intre mine si verii mei care ma pun intr o lumina proasta

| Frank51 a răspuns:

Cu cei care au prins revoluția nu mai e cale de mijloc, mai bine singur și liniștit decât cu stresul ăla pe cap.

| 1997onur a răspuns:

Te tortureză aia bro la greu laughing))

| sierra1 a răspuns (pentru Bariel):

~Ma aflu intr o famile de cicălitori intensi~

ok, ințeleg. Și din cine e compusă "trupa" de cicălitori?

| Brizbriz a răspuns:

Tragi o basina, le spui "mi se rupe de parerea ta" si intorci spatele

asta e solutia, NU sa pui piciorul in prag, pentru ca pentru ei deja e o a doua natura sa te cicaleasca, dar daca tragi o basina (credeai ca glumesc la asta, nu?hee hee ) atunci o sa se simta COMPLET pe dinafara

| Mosotti a răspuns:

La 44 ani inseamna ca ai probleme cumva de ai ajuns sa stai cu ei si sa-i suporti asa, in mod normal trebuia de mult sa ai munca si sa pleci de acolo.
De ce n-ai placat pana acum? Dar daca ai probleme, e de inteles.
Nu ai cum sa le schimbi parerea si cum sa ii abordezi, daca stai acolo, te conformezi.

| Mosotti a răspuns (pentru Violleta2022):

Daca are 44 ani si n-a plecat de acasa si suporta asta, e clar ca omu poate are niste probleme, altfel era de mult plecat.

| Mosotti a răspuns (pentru Bariel):

Nu e de inteles nimic, asa sunt ei si asta le e abordarea si comportamentul fata de tine.
Sa faca comparatii cu verii tai, ce treaba ai tu? Lasa sa zica ce vrea. Faptul ca te pui in lumina proasta fata de niste prosti, nu ar trebui sa te afecteze. Un om destept nu se lasa afectat de actiunile prostilor in general, deci cred ca esti destept.

| Lukasssz a răspuns:

Muta-te singur.

| Mosotti a răspuns (pentru Violleta2022):

O avea, dar mai sus daca te uiti atenta a zis 44, al cincilea mesaj de sus in jos de pe 1 martie.
Daca zici tu, asa o fi, ca ai vazut si alte intrebari, nu stiu, nu stii ce sa mai crezi daca in alta parte zice varste diferite, eu n-am vazut si am luat de bun ce a zis aici.
L-am intrebat acum de ce a zis varste diferite, sa vedem ce zice.

| Mosotti a răspuns:

De ce ai zis ca ai 44 ani daca pe celelalte topicuri zic 19, 18, 16?! Ce varsta ai real?