Nu mi permit sa stau cu chirie in situatia actuala, respect reguliile impuse de ei. Nu inteleg faptul ca sunt o persoana introrverta si ma critica continu deoarece nu relationez cu rudele ei( este vorba in mare parte de maicamea), face comparatii ridicole intre mine si verii mei care ma pun intr o lumina proasta
Cu cei care au prins revoluția nu mai e cale de mijloc, mai bine singur și liniștit decât cu stresul ăla pe cap.
Tragi o basina, le spui "mi se rupe de parerea ta" si intorci spatele
asta e solutia, NU sa pui piciorul in prag, pentru ca pentru ei deja e o a doua natura sa te cicaleasca, dar daca tragi o basina (credeai ca glumesc la asta, nu? ) atunci o sa se simta COMPLET pe dinafara
La 44 ani inseamna ca ai probleme cumva de ai ajuns sa stai cu ei si sa-i suporti asa, in mod normal trebuia de mult sa ai munca si sa pleci de acolo.
De ce n-ai placat pana acum? Dar daca ai probleme, e de inteles.
Nu ai cum sa le schimbi parerea si cum sa ii abordezi, daca stai acolo, te conformezi.
Daca are 44 ani si n-a plecat de acasa si suporta asta, e clar ca omu poate are niste probleme, altfel era de mult plecat.
Nu e de inteles nimic, asa sunt ei si asta le e abordarea si comportamentul fata de tine.
Sa faca comparatii cu verii tai, ce treaba ai tu? Lasa sa zica ce vrea. Faptul ca te pui in lumina proasta fata de niste prosti, nu ar trebui sa te afecteze. Un om destept nu se lasa afectat de actiunile prostilor in general, deci cred ca esti destept.
O avea, dar mai sus daca te uiti atenta a zis 44, al cincilea mesaj de sus in jos de pe 1 martie.
Daca zici tu, asa o fi, ca ai vazut si alte intrebari, nu stiu, nu stii ce sa mai crezi daca in alta parte zice varste diferite, eu n-am vazut si am luat de bun ce a zis aici.
L-am intrebat acum de ce a zis varste diferite, sa vedem ce zice.
De ce ai zis ca ai 44 ani daca pe celelalte topicuri zic 19, 18, 16?! Ce varsta ai real?