| Roxana9090 a întrebat:

Salutare TPU! Am o întrebare. m-am îndrăgostit de un băiat, i-am spus asta și a spus că momentan vrea doar să fim prieteni, apoi i-am cerut o poză cu el și mi-a trimis. și de atunci a rămas așa, ne întânlim în fiecare zi lucrătoare, ne jucăm și atâta tot. Aș dori să știu cum pot proceda? M-am îndrăgostit rău de el. dar nu știu ce aș putea face.

Răspuns Câştigător
| AnemonaP a răspuns:

Nu poti face nimic. Tipul deja ți-a spus ca vrea sa fiți prieteni si atat, momentan. Nu isi doreste relatie. Decat sa incerci nu stiu ce chestii si sa îl pierzi de tot, profita de prezent si bucură-te de el happy

3 răspunsuri:
| Mtoni a răspuns:

Îndrăgostirea trece după un an, doi. Nu prea merită să forțezi o relație dacă el nu este atras de tine.

| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca amicul tau nu este pregatit sa intre intr-o relatie de homosexualitate.
Dupa cum vad, spui doar ca va jucati si atat.
Sincera sa fiu, nu stiu ce varste aveti si nu stiu cat de speriat este baiatul celalalt, sa inceapa ceva ce probabil nu a mai facut vreodata.
Fii deschis cu el, spune-i ce gandesti si ce vrei, si afla daca si el gandeste si vrea acelasi lucru.

| Roxana9090 explică (pentru Violleta2022):

Eu sunt fata iar el este baiat. nu e o relatie de homosexualitate)) numele de utilizator este random.