| Iliescu_Alexandru_1988 a întrebat:

Salutare TPU, am o intrebare, mie mi-a fost mereu rusine sa vorbesc cu fata si sa ii spun ca imi place de ea.Am o colega in scoala si imi cam place, cum as putea sa ii arat ca imi place de ea dar fara sa ii spun?

Răspuns Câştigător
| Stefan_Robert_1990 a răspuns:

Salut! Stiu cum e aceeasi rusine o am si eu dar am prins la un moment dat curaj si eram in tramvai cu ea si era destul de frigut afara si ea era imbracata destul de subtire si ii zic eu:,, nu iti este cam frigut?" Si atunci m-am oferit sa ii dau hanoracul meu evident a acceptat ti-am spus o mica povestioara lasa in mortii mei internetul si spune-i fata in fata ca o placi si ofera-te sa ii fii de ajutor sa o inviti la o iesire in parc la un film(filmul poate astepta pana simti tu ca sunteti foarte foarte foarte aproape unul de celalalt sa va bagati intr-o relatie) chestii de genu' dar ai mare grija inainte sa ii spui chestia asta fata-n fata afla daca are iubit sau crush ca daca are o sa pici de fraier asta e scoala bobita bafta sper ca te-am ajutat big grin

4 răspunsuri:
| Lioana a răspuns:

Zambeste-i cand o privesti si vorbeste cu ea cand ai ocazia, indiferent ce. Devino curios de ceea ce o interesează pe ea.

| Iliescu_Alexandru_1988 explică (pentru Lioana):

Ok man

| Lioana a răspuns (pentru Iliescu_Alexandru_1988):

I am not a man.

| Iliescu_Alexandru_1988 explică (pentru Lioana):

Lol