Sincer, nu e prea ușor să te lasi de fumat și de asemenea ar trebui să stii ca unele persoane fumeaza doar pentru a se descarca emoțional! Deci nu cred ca ar trebui să o învinovățesti prea tare pe prietena ta, ci să o sprijini cum poți (până la urmă a încercat să se lase de fumat doar fiindcă te deranja fapt ce demonstrează ca ține la tine si nu cred ca e un motiv pentru care nu ar trebui să nu mai ai încredere în ea )!
Eu zic sa te apuci si tu de fumat, si atunci nu va mai certati. Cand ea fumeaza, fumezi si tu?
Eu cred ca e o fraiera, îndrăgostită prostește de un dobitoc, care confunda iubirea cu proprietatea. Juraminte, dezamagiri, presimtiri?
Din fericire pentru tine, mama naivelor e mereu gravida, ca sa parafrazez o vorba celebra. O fata cu caracter puternic ti-ar fi dat de mult viteza.
Dacă o placi, o placi asa cum este. Dacă ii interzici ceva e urat, nu ești tatăl ei și nu e corect. Ea are discernământ poate sa ia decizii pentru ea, iar tu iei decizii pentru tine și în cel mai bun caz pentru copiii tai când o sa ai. Eu nu as sta cu un băiat care îmi impune reguli. Tu poți sa o sfătuiești și atât, sa o ajuți eventual sa se lase nu sa ii interzici. Din acest motiv exista riscul sa ți ascundă la fel cum fac copiii când părinții sunt mai exigenți