| warn304 a întrebat:

Am o mica problema in relatia cu prietena mea.
De curand mi-a spus: "pot sa-ti spun ceva sincer? Te iubesc... dar nu mai sunt indragostita de tine ca inainte."

Stiti, relatia noastra a avut suisuri si coborasuri, probleme si momente frumoase, ca in majoritatea relatiilor, la inceput eu eram cel indiferent si ii acordam mai putin timp ei, apoi dupa un timp am realizat ca nu merita acest gen de tratament si de 7-8 luni incoace o iubesc enorm. De curand insa.(2 saptamani) vorbim foarte putin, 5-10 minute pe zi, ii las mesaje pe facebook, imi apare "seen" dar nu scrie nimic, cand o prind insa si vorbim, totul este okei, nici-o problema, ma simt iar bine. Am intrebat-o odata daca o stresez... si mi-a raspuns cu "nu stiu..." am fost putin suparat pe raspunsul ei dar totul a trecut acum.

INTREBAREA:
Ce sugerati sa-i spun/ sa fac?
Credeti ca s-a plictisit de mine in sensul "sa renunte la relatie", sau doar vrea o mica pauza + spatiu' personal?
Ar trebuii sa nu fiu ingrijorat?

Ce va rog sa eliminati:
1. Nu ma inseala (de unde stiu? Pentru ca stiu.)
2. Nu-mi sugerati idei de genul: (scoate-o undeva, cumpara-i ceva, fa-i o surpriza si apari in locul x, la momentul x).

Sugerati-mi un dialog, ce sa-i spun, cum sa-i reaprind cheful, cum sa fac relatia sa devina interesanta din nou (da stiu, sa fiu spontan sa fac/facem ceva nou, dar ce?).

Astept raspuns!

Răspuns Câştigător
| BlueViP a răspuns:

Ai putea pur si simplu sa nu o mai cauti. Daca te iubeste o sa te caute ea, daca nu... cred ca nu vrei sa stea cu tine daca se nu mai simte asta. Nu ai specificat varsta, poate ca e prea tanara sa isi doreaca ceva serios. Poate nu e pregatita sau poate sentimentele s-au dus. Daca ea nu te mai iubeste nu ai ce face. Daca totusi vrei sa incerci uite cateva idei:
- scoate-o la plimbari prin parc fa-o sa rada, atingei usor obrajii si spune-i cat de mul o iubesti apoi sarut-o
- car-o in brate, chiar daca o faci pe strada, in parc, dintr-o camera il alta
- deseneaza cu un briceag numele voastre pe scoarta unui copac intr-o inimioara si scrii forever, sau doar initialele
- invit-o la cafea si cand stati fata in fata iti scoti o foaie de hartie pe care ai scris tot ce iti place la ea si de ce o iubesti, daca te intreaba ce e cu foaia ii zici ca iti era frica ca ti-ai facut discursul perfect, dar iti era frica sa nu uiti ceva ce ar putea sa o faca sa zambeasca
- incercati sa gatiti impreuna, chiar daca nu va pricepeti
- scrie-i o scrisoare (nu email) si lasa-i-o in fata usii
- poti sa apari la usa ei cu un trandafir sau cu un buchetel de flori de camp.
Fii romantic!

7 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Dragostea nu tine vesnic cu fluturasi,indiferent ce ai face lucrurile s-au asezat, e posibil sa ramaneti la stadiul asta dar se poate si mai rau, tu nu poti face nimic in plus, ramai in continuare alaturi de ea, incearca sa nu ii mai ocupi tot spatiul si incearca sa ii demonstrezi ca are pe cine sa se sprijine la nevoie

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Sa inteleg ca relatia voastra este un virtuala, doar pe fb?

| neutrino a răspuns:

Fetei i-a disparut cheful pentru tine, si nu a stiut cum sa iasa din acest joc plictisitor petru ea.

| piticelm a răspuns:

Scuze ca dau un raspuns mai intarziat big grin, dar..nu ai ce sa faci, doar sa o intrebi ce are si daca este bine.Nu o mai stresa! asa am patit si eu,mereu ma stresa, statea pe capul meu, simteam nevoia sa ii zic ''da' mai lasa-ma prietene in pace'', pana la urma i-am zis big grin, sunt cu acel baiat de 3 ani, deci asta nu inseamna ca nu te iubeste ci pur si simplu vrea putin spatiu pentru ea, sa respire.Fii amuzant,fa-o sa se simta bine, nu exagera, nu o stresa, fetele sunt mai sensibile din punct de vedere emotional, se enerveaza mai repede si apoi nu te mai intelegi cu ele.

| yekto a răspuns:

Cred ca piticelm a oferit cel mai bun raspuns.
Acum simti si tu ce a simtit si ea cat timp o tratai mai cu indiferenta. nu-i bai, poate ca meriti tongue
tu vrei dialoguri... prietene nimeni nu iti poate oferi asa ceva, poate doar daca devii un speaker calificat big grin
ar trebui sa accepti sfaturile despre ce si cum sa faci.
Si ca sa iti impartasesc un secret, nimic in lumea asta, inclusiv o relatie nu raman in timp la acelasi nivel. Fie cresc fie "se duc la vale". Tu vrei ca relatia ta sa creasca. Asta presupune munca, efort.
Spor

PS: Nu uita ca si pe tine te-ar deranja la un moment dat daca ai fi intrebat mereu: ma mai iubesti? nu-ti mai pasa de mine? de ce nu mi-ai raspuns la mesaj...

| warn304 explică (pentru BlueViP):

HeHe, s-a dovedit a fii doar o mica perioada in care dorea putin timp liber. Apreciez ce ai scris, ai niste idei interesante, poate chiar o sa pun in practica cateva. Asta era raspunsul de care aveam nevoie, restul... incercati sa "cititi" mai bine la ce raspundeti.

| idkidc2002 a răspuns:

Iti plateste cu "aceeasi moneda"...adica iti arata cum se simtea ea atunci cand tu erai indiferent cu ea... Vrea sa te faca gelos. Nu mai vorbi cu ea pe Facebook, incearca sa va vedeti mai des si sarut-o... Poate asa nu va mai fi "razbunatoare"