| AnonymMan a întrebat:

Salutare TPU am pus categoria asta pentru ca am vrut sa stiu parerea voastra deci:eu am un prieten ff bun dar intr-o zi m-am intalnit cu un coleg de clasa si acel bun prieten s-a imprietenit cu el si peste catva timp prietenul voia mereu sa mergem la colegul de clasa. acum in prezent el a inceput sa tina secrete cu el fata de mine si nu imi place asta.Deci cum as putea sa ii despart in prietenie tin sa mentionez ca am incercat toate metodele va rog ajutati-ma urgent plss dau funda si orice se poate.

6 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Esti putin geloasa, de fapt foarte geloasa!
In timp ce tu te gandesti cum sa -i desparti, ei poate vorbesc intre ei, ceea ce ii spui unuia, altuia si aia de fazan ramai tu!
Risti sa ramai fara prieteni!
Trezeste-te inainte ca cei doi sa te elimine din viata lor!
Succes!

| IloveME a răspuns:

Scuza-ma am vorbit la feminin, crede-am ca esti fata!
Scuze inca odata!

| Azµre a răspuns:

Nu trebuie să fii gelos pe ei! E problema lor ce discută nu a ta!
Ai face bine să nu te amesteci să pari o neserioasă.

| ctlaida a răspuns:

Daca tu si prietenul tau sunteti cu adevarat prieteni atunci nimic nu poate schimba asta. Dar sa nu uiti un lucru daca este prietenul tau asta nu inseamna ca nu poate fi si prietenul altcuiva, incearca sa indepartezi spiritul de posesie si sa te integrezi in grupul lor poate asa va fi mai bine! Un prieten adevarat nu incearca sa distruga relatia altui prieten.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Cel mai bine ar fi să respecţi dreptul fiecăruia de a-şi alege prietenii. Nu cred distrugând prietenia lor î-l vei apropia mai mult de tine.

| AnonymMan explică (pentru ctlaida):

Ma dar au inceput sa tina secrete fata de mine imi spun ca nu ma vor in grupu lor deci eu asta vreau daca nu vreti sa raspundeti cum trebuie plecati dracu de pe intrebare.Mesaj pentru toti!