| dcaaasss a întrebat:

Salutare TPU, asi dori sa i fac un cadou de craciun iubitei mele :* precizez e primul craciun impreuna iar de mos nicolae i-am luat un tricou cu o poza cu noi 2 si cu un mesaj dragut. Acum m-am gandit sa i iau un catel shar pei, dar nu am reusit sa fac rost de bani si am o suma intre 80 maxim 100 de lei cam ce cadou i s-ar potrivi?

Răspuns Câştigător
| Fluffy69 a răspuns:

Gestul conteaza...nu prea stiu, ai putea sa-i cumperi un ursulet mare de plus si ciocolata dinaia in forma de imima laughing). E si dragut dar ii cumperi ce crezi tu

6 răspunsuri:
| picard20 a răspuns:

Poate un telefon mobil cu camera foto si cu internet. Insa cel mai frumos cadou e dragostea si afectiunea pe care i-o oferiti,si acest,,prim Craciun impreuna''! Sper si va doresc totodata sa va fie unul de vis, in care sa va cunoasteti cu adevarat si sa legati o prietenie indestructibila, fiindca asta e, la urma urmelor, cel mai frumos cadou pe care i-l puteti oferi:iubirea si afectiunea dumneavoastra! O relatie adevarata n-ar tebui sa depinda de bani! Mult succes!

| Roメette a răspuns:

Eu zic să-i cumperi o brăţară din argint..costă în jur de 40-50 lei. nu e scumpă şi e deosebită.

| Mihaela1964 a răspuns:

Cumpara-i un Ferrari, de ce sa te limitezi la un telefon mobil, cum iti zice picard?
Lasand gluma la o parte, poti alege un lantisor cu un mic pandativ din argint, care n-ar trebui sa coste mai mult de 50 de lei.

| Axente_Gabriela_1997 a răspuns:

Eu iti zic sa-i iei un lantisor cu numele ei sau o bratara din argint sau Un ursulet cu o inma sau un parful ti-as recomanda setul de la Avon,, Ultra Sexy " este reducere de Craciun si il ei la 70 de lei sa stii ca si eu mi l-am luat si miroase nemaipomenit. happy

| dcaaasss explică (pentru Fluffy69):

Asta i-am cumparat si sincer nu m-am uitat la raspunsul tau ca nu am mai avut timp

| Fluffy69 a răspuns (pentru dcaaasss):

Iti multumesc foarte mult pentru fundita! O zi buna! :*