Buna!
fii indiferenta cand iti spune asta! spune-i ca e liber sa faca ce vrea. daca el considera ca asa e bine, asa sa faca.dar dupa, daca tu o sa vrei sa te desparti de el, sa nu te intrebe de ce!
adica plateste-i cu aceeasi moneda!
si daca chiar o sa mearga cu alta, inseamna ca nu merita!
Heii. Asa facea si prietenul meu, el face asta ca sa te supere, pentru ca a inteles ca nu poti merge, de fapt nici el nu vrea sa vii ca asa sa isi poata face de cap. Vezi tu, el inca nu te iubeste. ttu poate crezi ca te iubeste si il cunosti, dar in 8luni nu consti suficient pe cineva. nu stiu, osau poate vrea sa vii ca sa profite de tine sa te convinga sa o faci cu el..nu stiu..eu zic sa ii spui sa inceteze cu asta.si daca vrea sa isi gaseasca pe alta sa isi gaseasca, atunci vezi cum reactioneaza si daca zice ca asa o sa faca chiar daca vede ca tu esti suparata e clar ca nu ii pasa de tine... mai bine te desparti de el..mai bine suferi acum decat sa suferi mai mult mai tarziu cand o sa afli de fapt ca eu chiar aveam dreptate
Buna!
Mi se pare de prost gust faptul ca incearca sa te santajeze cu asta.
Ar trebui sa inteleaga si sa respecte decizia.
Dupa mine, familia este pe primul loc, iar oricine ar incerca sa ma departeze de ea sau sa ma faca sa sfidez autoritatea parintilor mei nu merita atentia si dragostea mea cu adevarat.
Daca intr-adevar te iubeste ar trebui sa te inteleaga, ba chiar sa aleaga o alta locatie pentru petrecere, ca mai e destul pana la anul nou.
Poate sunt eu prea exagerata, dar asta e modul meu de a gandi.
Explica-i situatia si faptul ca aceasta hotarare nu depinde de tine, ci de parintii tai, care vor sa te protejeze.
Convinge-l sa faca o schimbare de plan...
Succes!
Si tu crezi ca daca te opui parintilor vei avea o viata roz? ala isi poate gasi o alta cat ai bate din palme, poate a si ochit una, dar alti parinti care sa te iubeasca nu vei mai gasi! doar nu dai parintii pentru unu' cu care este posibil sa NU iti petreci tot restul vietii impreuna! ASCULTA-TI PARINTII! e cel mai bun sfat!
Nu m-am opus deciziei parintilor, ci am acceptat-o, intelegand-o in acelasi timp problema este el, nu decizia parintilor
Zii asa: esti liber sa te duci cu ce fufa vrei, pot sa ii propun eu daca ai emotii, iar daca te apuca plansul ca a acceptat oferta sexosului de tine, pot sa iti fac si bagajul! DISTRACTIE PLACUTA!
Salut,
Pur si simplu ii poti spune sa lase santajul emotional deoparte ca situatia nu se schimba deoarece nu poti merge.
E foarte posibil ca in noapte de revelion dupa ce se imbata sa dea un flirt cu o fata.
Dar daca ii spui ce incearca el sa faca e posibil sa inceteze au sa iasa o cearta. Dar poti interveni cand iti va spune ca nu iti pasa de el....cu replica "Daca ti-ar pasa tie cat de putin ai renunta pentru mine"
Buna,sti uneori adevarul se zice si in gluma...el ar vrea sa fie cu persoana iubita de sarbatori si daca nu se poate pentru ca ai tai nu te lasa el ar vrea sa isi gaseasca... poate el se duce cu prieteii si e normal el sa nu fie mai prejos ca ei. Poti sa il intrebi sincer daca el chiar isi doreste sa isi gaseasca pe altcineva doar ca sa se duca la munte cu aceea persoana.Asa afli ce are in mine. Oricum sunt niste glume de prost gust ceea ce iti face el tie.
Pai rade de tine.Sigur ai putea propune sa vina pe la tine si sa faceti impreuna revelionul. Daca nu accepta, inseamna ca isi cam pune in gand sa te insele.Ar trebui sa ii explici de ce nu te poti duce. Insa chestia asta iti poate da de gandit.Fi cu ochii pe el