Pai,nu toti oamenii pe care ii vei intalni in viata ta, iti vor fii prieteni adevarati..Mai intai incearca sa cunosti o persoana..probabil ca te atasezi repede de o persoana si de aia ti s-a tot intampla.Si cu fetele..mda..majoritatea romancelor sunt materialisete si nesimtite..adica..6 din 10 fete ..sunt si exceptii si ai noroc daca ai sa gasesti una .dar te-ai gandit sa incerci ceva si cu o fata din Spania ..cine stie ^^. Sper sa te ajute :3
Multumesc pentru raspus este cel mai bun pe care l-am primit de care ori am zis ce am zis mai sus...si DA m-am gandit sa incerc sa imi fac o relatie cu o fata din Spania...dar am dificultatii in a vorbii limba nu o stapanesc chiar ok si in plus nu sunt pe caracterul meu majoritatea fetelor de aici au parintii cu banii si sunt cu nasul pe sus intelgi?
Si inca ceva te pricepi sa caracterizezi oameni .....cand ai zis ca ma atasez repede de o persoana da asta asa este dar sunt uimit cum ai ajuns tu la concluzia asta din ce am scris Este Foarte Adevrat Respectul meu
Cand este sa se intample se intampla pur si simplu,nu ai cum sa grabesti un astfel de moment din pacate, si eu imi doresc, mareste cercul de socializare, fii tu ninsuti si se va gasi ceva care sa iti zambeasca frumos si sa iti spuna buna, de cand te caut.spera..ca si eu sper.