Prieteniile sunt minunate si "nimic nu-ti va bucura sufletul intr-atât ca o prietenie adevărata" insa toți avem cursul vieții si trebuie urmat, ca ne place, ca nu! Ceea ce aveți împreună, nimeni si nimic nu va poate lua insa vine un timp in care prietenia câștiga o alta însemnatate fiindcă in viața noastră vin alti oameni care si ei ne iubesc mult! Accepta deschisa această noua valenta a prieteniei voastre si fii mereu fidela idealurilor prieteniei! Gandeste-te ca si tu ai fi facut la fel in aceste noi circumstanțe, daca te-ai fi îndrăgostit prima. Tu ai ales-o ca prietena pe niste criterii; redescoperă noi valente ale lor si detașează-te putin de situația în sine! Lasa-ti sufletul sa aleagă si incearca sa mergi mai departe! Prietenia e o artă insa isi schimba valentele in timp insa tot o arta rămâne! Ocupa-ti timpul cu alte lucruri si pe parcurs te vei simți împăcată cu tine însăți! Numai bine!
Uite ceva ce te poate ajuta.
Nu exista nici un fel de destin, nu exista normal sau anormal, suntem niste furnici pe o bila de pamant intr-un univers infinit. Asa ca nu te mai gandi la toate prostiile astea, incearca sa te gandesti doar la cum sa fii fericita. asta e tot ce conteaza. So yeah
Am dat pe întrebarea ta doar pentru că ai zis că încerci să o faci scurtă. Eh după scroll, scroll, scroll, m-am convins că ai mințit.
Si tu atunci cand o sa ai un iubit Sa nu iti faci -prieteniile le vei lasa pe planul doi si te vei concentra pe relatia ta. cred ca esti geloasa fiindca te ai atasat de ea
sa nu fi trista, oamenii in viata noastra vin si pleaca
tu sa pastrezi prietenia cu ea in continuare si sa nu fii suparata
As vrea să am și eu asa prietenă. Eu nu am avut niciodată pe cineva asa de apropiat.