Salut Ioan, incearca sa nu te mai gandesti la chestia aia, stai mai mult cu ei, ajuta-i daca au nevoie, fi langa ei, vorbeste cu ei mai des despre orice i-ar putea face mai fericiti. (Faza este ca ei incearca sa te faca pe tine mai fericit cu absolut orice iti ofera). Sper sa te ajute "putinele cuvinte" de mai sus macar putin .
Felicitari, cel mai prost raspuns pe care l-ai putut da, nu inteleg de ce mai raspunzi daca nu doresti sa-l ajuti.
Eu te-as sfatui sa stai linistit, si eu am parinti intre 45 si 50 de ani (m-au avut la o varsta mai frageda...) si sunt complet sanatosi. Crede-ma, nu se moare din cauze naturale la varsta asta Poate acest raspuns nu iti va usura constiinta, prin urmare, cred ca poti incerca sa petreci cat mai mult timp cu ei, sa incerci sa le demonstrezi ca iti pasa de eforturile pe care le depun pentru a te face fericit, nimic nu-i va face mai fericiti
Sunt inca tineri, nu iti face griji, daca au grija de ei pot sa mai traiasca inca 30 de ani.
1. E normal sa te atasezi de parintii tai.
2. E anormal ca la 13 ani sa te gandesti la moarte, indiferent a cui.
3. Parintii tai pot trai mult si bine. Mult peste 80 de ani. Gandeste-te ca in scurt timp vei fi la casa ta, cu familia ta. Nu as vrea ca atunci sa citesc la tine o chestie ca: "cat mai traiesc babalacii astia, ca eu am copiii mei, nu am timp de ei".
4. Nu mai plange degeaba, ca iti faci mult rau tie. Te poti imbolnavi. Fa activitati de varsta ta si nu mai gandi la nemurire.
Clint Eastwood, 89 de ani, si ieri am vazut un film cu el, facut chiar acum, in care el joaca, regizeaza SI PRODUCE!
https://www.imdb.com/title/tt7959026/
gandeste pozitiv si renunta la ganduri negre... DEGEABA (daca parintii tai mai traiesc 50 de ani, ce o sa faci, o sa iti traiesti viata in frica) si considera momentul asta (in care ai realizat ca parintii tai nu sunt vesnici) un motiv sa apreciezi ceea ce ai si sa fii fericit cu ei in fiecare moment, asa ca spune cat mai mult "te iubesc" zambeste cu toata fata (nu stiu nici un parinte care sa nu se topeasca, cand copilul ii zambeste cu toata fata :P ), etc.
Nu te mai gandi la lucruri rele. Parintii tai nu sunt asa de batrani dar daca tu simti asta incearca sa petreci cat mai mult timp cu ei