Nu toti suntem dependenti de telefon, mai avem si altceva de facut decat sa stam cu ochii in el toata ziua.
Tu esti ala dubios.
Vezi poate e cont fals sau are e tipica relatie gen iubita / sotie cauta distractie.
Este normal sa raspunda si dupa mai multe ore, ca doar nu sta cu mana pe telefon tot timpul, avand si alte treburi si preocupari.
Depinde unde munceste ea, ca seful poate ii spune sa-si incuie telefonul si sa nu-l foloseasca in timpul serviciului.
Înțeleg, da nu tot timpul ca nu trăim în 1800 să așteptăm 2-3 săptămâni după scrisoare.
Nu trăim in 1800 hai sa fim serioși, eu i-am scris și când aveam de muncă la servici. E vorba ca scrie 3-5 propoziții pe zi plus ca are cont cu alt nume de familie și șmecherii, și când ne-am întâlnit s-a prezentat altcumva și pe Facebook insta are alt nume .
Nu am spus 2-3 saptamani, ci cateva ore.
Tu spui ca nu ai rabdarea, ca ea raspunde dupa 20 min...
apoi este normal sa raspunda asa, ca are alte lucruri mai importate de facut, nu sa stea cu telefonul in mana.
Si apoi, ce naiba este de discutat prin mesaje?
Ca doar va intalniti si atunci comunicati.
Tu ce muncesti?
Te lasa sa stai cu telefonul in mana non stop?
Faptul ca nu este in trend cu turma de teleghidati adica astia din sec XXI care va duceti la WC cu telefonul in mana denota ca are o inteligenta peste medie si poate ca nu esti de nasul ei.
Ai idee cate resurse mananca Fb pe tel?
Poate fata il are doar pe desktop si vede mesajele cand si cand.