Prima data trebuie sa te mulțumești pe tine nu pe ai tai.
Fa ceea ce îți place atât timp cat ai de câștigat din asta și fă-ți timp și pentru tine sa te recreezi
Pe mine animalele m-au ajutat sa trec peste momentele proaste ale vieții de exemplu poți sa adopți o pisica sau un câine sau poți sa vizitezi adăpostul de câini sau pisici și sa te joci cu ei, crede-ma ca te v-or face sa te simți mai bine.
Ca idee încearcă sa faci ceea ce îți place, sa fii tu însuți și sa nu te stresezi sau sa faci ceea ce nu îți place pentru ca tot tu ești cel care suferă
O sa îți revii în curând și orice alegere pe care o faci este buna
Sucess! Și sper ca măcar puțin am încercat sa te duc pe calea cea buna.
Multumesc mult de sfat, om bun, exact asa m-am gandit si eu, adica de ce trebuie mereu sa multumesc pe toata lumea? Pentru ca fiecare va veni cu propria sa parere, important e sa fiu eu in regula cu mine insami. Nu pot continua intr-un job in care eu nu ma simt in regula si la o adica pot pune si viata celuilalt in pericol, cand pot face ceva mai placut, mai frumos si care imi va aduce liniste macar, fara sa imi pun viata in pericol sau sa patesc ceva.
Sfatul bun. Rămâi acolo unde ești. Mergi la un psiholog să te ajute.
Nu există viață ușoară pentru nimeni, doar iluzii.
Un raspuns de milioane. Bravo
Fiindcă dacă nu rămâne, trebuie să plătească școlarizarea și nu are de unde.
Nu știu cum e "sistemul" la pompieri, dar sigur ai acces la policlinica MAI. Cere un consult la psiholog. Ori te ajută să te reechilibrezi, ori să te scoată din sistem ca inapt. Așa scapi și de plata școlarizării.
,,Nu stiu cum sa fac sa multumesc pe toata lumea, cu ai mei nu ma inteleg deloc, spun ca nu am realizat nimic pana la varsta mea, ca e vaide mine si ca sunt pierdut'' Treaba ta este sa te multumesti pe tine, nu pe ceilalti.Ai incercat sa ii multumesti pe parinti si ai ajuns sa ai o slujba pe care o urasti.
Cel mai intelept ar fi sa nu repeti greseala.Parintii tai probabil devin disperati, insa fa alegerea pe care o doresti tu si asculta-ti intuitia.Pari foarte debusolat.
Crede-ma ca parintii tai se vor impaca cu decizia.In general acestia tin cu dintii de modul in care controleaza viata copiilor, tocmai pentru ca vor sa isi repare propriile greseli si cumva prin modul in care cresc si ii impun odraslei propriile lor alegeri, incearca sa se revanseze pentru esecurile lor.Modul acesta de a gandi e foarte toxic.
Inca ai timp sa te linistesti si sa alegi o meserie care nu te doboara psihic.Nu asculta de cei din jur, gura lumii nu o astupi, mai ales a romanilor.Succes.
Vremurile usoare creeaza oameni slabi.
Tu esti exemplul viu. Esti jalnic.
Nu ai terminat facultatea ca te simteai rauț de la despartire.
Apoi nu iti place la pompieri ca e mult de munca. Oh, saracutul de tine. Ce n-ai da sa te sustina ai tai cu tot ce ai nevoie, sa mai pierzi inca cativa ani pe banii lor "invatand" pentru facultate.
P a ti se scoala? Sau ai o scuza si pentru asta pe care i-o zici gagica-tii?
Vrei sa faci ceva in viata asta? Incepe prin a nu te mai plange. Restul vor veni de la sine.
Du-te ba si culcate in alta parte.
De ce te ai mai făcut pompier, trebuia sa intuiești cumva ca nu e pentru tine. De unde plătești școlarizarea? Nu e problema ca vrei sa renunti, problema e ca trebuie sa plătești. Sfatul meu e sa reziști pana trece acea perioada de munca și poți sa renunti fără sa mai plătești școala, apoi cauta sa faci ceva de care sa te ții. Majoritatea au parte de despărțiri în facultate dar asta nu ii face sa renunțe la studii. Nu încerc sa ți țin morala ci sa realizezi ca trebuie sa faci lucrurile cu mai multa înțelepciune. Nu este ok sa ramai pompier dacă nu te poți adapta dar încearcă sa eviți taxa aceea.
Ca sa numai platesc scolarizarea trebuie sa mai astept 10 ani. Eu nu rezist atata timp. Pana la urma sunt 100 de milioane si nu o sa trebuiasca sa ii dau pe toti pe loc. Ci treptat.
''Acum un an si ceva trecusem printr-o despartire dureroasa'' ha ha ha! Si te-ai facut... pompier!
Contactează-mă în privat dacă vrei să auzi alte "umilințe" dintr-un alt sistem de stat de la noi. Poate dacă auzi și de acesta te mai gândești oleacă, înainte să pleci. Măcar până îți pui ordine în gânduri. Că exact așa sunt și eu. Dar aici nu mi mai expun viața. Vorbim în privat dacă vrei un sfat mai deep. Cât de părinți, din meseria mea sunt expertă la a vedea cum au ajuns părinții în ziua de azi. Deci dă-mi de veste dacă vrei să auzi mai multe. Zile bune!
Da-mi numărul tau, sa vorbim pe watsapp
Nu, nu mă refer la numere de telefon ci aici pe chat să-ți las impresiile unei alte munci la stat. Hai că te contactez eu și-ți scriu tot ce am cunoscut eu în munca mea. Și-ți las și niște sfaturi din perspectiva mea. Dar nu știu dacă te pot contacta că sunt junior.
Te ascult. Da-i drumul
Oricum mai bine imi scrii numarul de telefon sau iti dau instagramul pentru ca asa e mult mai usor ss vorbim, parerea mea
Mai bine pleacă de la pompieri
Salut, suntem amândoi în aceeași situație, e posibil să fii fost și în aceeași promoție, povestea e lungă și la mine, dar situația e asemănătoare, dacă vrei să vorbim altundeva mai detaliat.
Salut, pai da-mi nr tau de telefon in privat si vorbim mai multe pe whatsapp.
0768532004