| TeoDinBraila a întrebat:

Salutări! Ma cunosc cu o fată de aproape un an si nu ne-am întâlnit niciodată deoarece stă la sat și părinții ei sunt foarte stricți. Am fost împreună pentru o perioada de 5 luni și ne-am cam despărțit pentru alte 4 5 luni. Eram mort după ea, ii spuneam ca o iubesc din 5 in 5 secunde. M-a schimbat in bine. Au mai fost tentative de discuție in aceasta perioada. Eu m-am simtit tradat si i-am dat unblock, ea isi tot cerea scuze si voia sa o iert dar orgoliul meu mai mult m-a impins in spre a lua-o la misto. Recent i-am dat unblock fiindca eram curios de ce a mai facut si voiam sa fim doar prieteni, eu aveam gagică, ea vorbea cu un alt băiat. Intre timp ne-am despărțit amandoi de persoanele respective (am vorbit cu destule fete si nu am mai resimtit niciodată ce am simțit pentru ea) si ea a început iar sa se dea la mine, sa imi spună că a fost proastă ca a vorbit cu tipul ăla și ca ma vrea înapoi, ca m-a cautat in fiecare băiat și că vrea sa fim iar împreună. Am zis sa ii acord a doua șansă deși nu prea imi mai ardea de relații și chestii dar am spus sa nu am incredere deplină pana nu o vad (adica la toamna când începe liceul. Ea are 16 ani eu 17). Intre timp mi s-a făcut milă de faptul că ea tot incerca sa imi arate că nu mai vrea alt baiat, făcea eforturi si încă face și mi-am spus ca ar trebui să imi calc pe inima si sa o iubesc iar 100% si sa imi asum in cazul in care se va întâmpla iar ce s-a întâmplat in trecut. Eu in ultima vreme am niste ganduri in cap care mă uimesc fiindcă nu stiu cauza. Imi puneam intrebarea daca chiar o iubesc desi eu nu ma vad langa altcineva. I-am fost alături de fiecare data cand era tristă si am incercat sa o inveselesc, ne alintăm unul pe altul și nu vrem sa ne despărțim din nou. Nu mai simt asa des fluturii aceia de la inceput. Vreau să stiu de ce gândesc așa fiindcă sunt cam demoralizat de o saptamana incoace din cauza gandurilor acestora. Daca ii spun și ei despre chestia asta se întristează și ma face sa cred ca sunt doar prostii dar tot ma gandesc la chestiile astea si nu mi le pot scoate din cap. Ma poate ajuta cineva cu o parere? Ce sa fac?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Suntem de o vârstă,sincer? Testeaz-o cumva dacă nu a murit comunicarea acea flacăra cum ar veni, poate ea încă tine mult la tine mai mult decât crezi, ia-o la o discuție și vorbiți serios despre ce planuri vreți sa aveți, ulterior vezi ce se întâmplă ori dacă nu fiecare cu treaba lui, multa sănătate brother♡

| TeoDinBraila explică (pentru anonim_4396):

Comunicarea nu a murit, cand ma trezesc dimineața primul lucru pe care l fac e sa imi verific telefonul sa vad daca mi-a dat mesaj

| Sistemulxxl a răspuns:

Cere-o de la parinti si gata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TeoDinBraila):

Bănuiesc ca e o monotonie de moment trece dacă aveți planuri serioase.