Dacă are prieten nu ar trebui să mai stai după ea.
Îți pierzi timpul cu ea, nu te vrea sau nici măcar ea nu știe ce vrea.
Încearcă să te îndepărtezi de ea o perioadă și vezi ce se întâmplă.
Ești oribil, în puii mei, normal că nu te vrea, încerci să-i distrugi relația . Dacă o iubești și vezi că e fericită cu altul, nu fi egoist și du-te învârtindu-te. Fata te-a blocat și tu o suni de pe alt număr ca un disperat, frate, asta nu e iubire, e obsesie. N-ai pic de respect față de ea, că dacă aveai, îi respectai relația și refuzurile. N-ai limite deloc, practic, ea îți zice că nu te vrea și tu te bagi în continuare cu bocancii în viața ei. În locul ei îți dădeam un șut în kur de mergeai în pas săltăreț.
''încearcă să nu mă facă gelos'' scuză-mă, dar pari bolnav și fetei cred că îi e frică de tine, de asta încă îți dă raportul cu ce face.
Ți-a dat block, dă-i pace.
Și îmi pare rău dacă am fost rea, dar nu mi se pare deloc normal comportamentul tău.
"Am peste 20 de ani."... asta înseamnă și 30, 40...
O iubești, știi ce e iubirea... îți spun eu ca n-ai habar.
Da merita sa faci sacrificii pentru persoana iubita daca simti ca mai e o scanteie si din partea ei...
Cauta sa vada ea ca tu o iubesti cu adevarat si poate vei reusi!
Bafta
Nu esti rea.
Am cerut pareri... le primesc.
In fine, sunt mai multe decat am reusit sa povestesc.
Uhm...dude, esti a cincea roata la caruta. Ii place atentia pe care i-o acorzi dar nu te vrea. Ii faci bine orgoliului ei dar nu esti suficient de interesant incat sa lupte pentru tine. Esti usor obsedat din punctul meu de vedere.
Taie-ma, omoara-ma, dar eu nu inteleg cum persoanele ca tine ajung la concluzia ca totul se intampla din vina altcuiva si niciodata a ei ( a femeii).
Sper să îi dai block unui dubios și să te sune de pe alte o sută de numere.
N-o sa se intample niciodata asta, supadeceapa, dar, avand in vedere ca speranta moare ultima, tu poti spera in continuare.
" Daca o iubesti si vezi ca e fericita cu altul..."
E atat de fericita incat s-a trezit, intr-o zi, ca vorbeste in exces cu altul .
Nu xPiccolo e cel care ii strica relatia, fata mea. Se descurca singura cu asta, si o face de minune.
Dar ce ți se pare așa extraordinar, de nu ți se poate întâmpla și ție? Mi s-a întâmplat mie, să fiu politicoasă cu o persoană și să mă trezesc că nu mai scap de ea.
Unde a zis că au vorbit în exces? Au vorbit 2-3 luni. Ar trebui să te închizi în casă dacă ai relație, bănuiesc, să nu mai comunici decât cu pereții.
Tu ce nu pricepi din: M-a refuzat. Mi-a dat block.
Încă puțin și te văd la postarea cu violatori, aplaudându-i și pe ăia . Că doar nu înseamnă poate și poate înseamnă da.
" Ce ti se pare asa extraordinar..."
Nu "extraordinar", ci mi se pare normal ca in momentul in care vrei altceva sa cauti in alta parte, dar neaparat sa-l anunti si pe celalalt.
Las-o in pace pe supica, nu am tinut o datã cu ea si mi-am facut un renume de violator pe aici
,,Am fost refuzat.
Mi-a blocat mesajele pe Facebook.
Mi-a blocat numarul de telefon.''
N-au mai vorbit. L-a cautat? Nu, s-a bagat el in seamă cu prietenii ei.
Ești blonda?
Morbid, tu susțineai că o femeie merită să fie violată dacă poartă o fustă scurtă, ești irelevant .
Poate stie ca sunt prieteni nu a mentionat nimic despre asta
Dupa replica ta, imi dau seama ca n-ai priceput mare lucru din postarea mea.
Cat despre "esti blonda?", o sa-ti spun maine. Dar tu da-i inainte, nu ma menaja. Tin la tavaleala.
Scrie ca avea prieten la trecut si unde scrie ca ascunde?
Pfffff,penibil frate...
Cum sa te îmbârlige de cap o copila?
Pentru nici o fata nu merita sa renunți la mândria ta, nici o fata nu are "scorbura " de aur...
In fine, dacă mai ai putina demnitate nu o mai cauta și dacă te cauta ea nu o baga in seama, este o petarda de copila moarta după atenție, imi este mila de iubitul ăla al ei.
Noua fetelor ne place sa fim cautate de baieti pentru ca parem si noi importante, iar pentru cineva cu stima de sine scazuta e de un real folos. De aia nici nu accepta si nici nu refuza, dar sanse cu ea nu ai pentru ca daca dorea o relatie cu tine accepta din prima. Apoi, s-a folosit doar de atentia acordata de tine