| Kalone a întrebat:

Salutari TPU!
Am o mica mare problema cu o fata =)
Deci, ne-am cunoscut de putin timp, dar ne intelegem foarte bine, suntem,, aproape impreuna,,
Problema e ca e foarte FOARTE NEPASATOARE... nu ii pasa de absolut nimic. Nu a avut relatii serioase, dar nici nu cred ca o sa putem avea una la cat de nepasatoare e pur si simplu..nu stiu cum sa explic. She doesn't give a dang about anything... =)
Aveti ceva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Ineys a răspuns:

Asta e tactica de femeie. Vrea sa te fiarba. Ia fa si tu pe nepasatoru o perioada si vezi ce se intampla. Cedeaza? Daca da, ai dat lovitura, daca nu, nu vreau sa te dezamagesc dar oricat de mult te-ar place, daca-i nu-i starnesti interestul incat sa faca ceva special pentru tine ( sa nu mai fie nepasatoare ) e cam in zadar. Eu stiu ca esti indragostit si ea e zana zanelor ( smug ) dar, mai gandeste-te, s-ar putea sa investesti niste sentimente/timp chiar bani unde nu-si au locul.

Ia-o intre 4 ochi si vorbeste cu ea: "Bai fata, sa mor eu de nu esti viata mea, tu ce... *si aici te ineci putin* esti asa nepasatoare fata de mine?"
Asta desigur, daca ai tupeul necesar, daca nu... probabil o sa stea cu tine o perioada, apoi va aparea altcineva pentru care chiar se va schimba si tu vei pierde.

18 răspunsuri:
| GeorgianaDiaconu a răspuns:

Nu te place.
Te place doar pentru prezenta ta, de pe urma careia nu se simte singura. Insa, daca era moarta dupa tine te asigur ca NU era indiferenta ci incerca sa se bage in seama cu tine si sa faca ceva pentru voi! E doar un sfat, cauta altceva. Sunt sigura ca meriti

| Kalone explică (pentru GeorgianaDiaconu):

Nu. nu e ideea. Crede-ma. chiar ma place. nu e asta. Doar ca ea nu e nepasatoare doar cu mine. e cu absolut toata lumea. si nu prea cred ca merit altceva. =)
Ar fi a treia bataie de joc in cateva luni, meh.

| ColdHeart a răspuns:

Poate nu e atat de nepasatoare pe cat vrea sa para

| Kalone explică (pentru ColdHeart):

Ba da... chiar e. din pacate...

| ColdHeart a răspuns (pentru Kalone):

De unde stii ca nu se preface?

| Kalone explică (pentru Ineys):

O sa incerc sa fiu nepasator. mersi de sfat. =)

| Kalone explică (pentru ColdHeart):

Daca se prefacea nu se purta asa cu toata lumea...

| syd2 a răspuns:

Atrage atentie la diferiti parametri care ti-ar putea sugera acest lucru, limbajul corpului, modul in care vorbeste, spre exemplu daca vorbeste despre alti baieti de care e interesata in preajma ta, e semn ca te are ca prieten.

| ColdHeart a răspuns (pentru Kalone):

Tu nu ai de unde sa stii cum se poarta ea "cu toata lumea" ca nu esti ea.
Are ea motivul ei de e nepasatoare. Poate te place, poate nu are nici un interes. Tu ar cam trebui sa iti dai seama

| Kalone explică (pentru syd2):

Asta-i problema. e atrasa de mine. asta stiu sigur. dar nepasarea o face sa plece, sau nu sa plece, dar nu ma face pe mine sa fiu sigur in preajma ei. Si daca ii spun asta o sa rada, pentru ca nu-i pasa daca cineva se simte prost.

| syd2 a răspuns (pentru Kalone):

Atunci las-o naibii, daca vezi ca depui efort degeaba

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Iubita ta e psihopata. Dă-i jet.

| Plato a răspuns (pentru supadeceapa):

Daca-i place, e si el psihopat, atunci se potrivesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E frigida. Ii trebuie o partida de seex cu cineva care chiar se pricepe, ca sa o dezmorteasca pentru tine. Cauta un gigolou, sa-i ofere ce are nevoie, apoi te poti ocupa tu de ea! Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred cã nu e destul de confortabila in prezenta ta.

| Emma30555 a răspuns:

Unele persoane par nepăsătoare dar în realitate nu sunt asa, doar ca nu arata ce simt, încearcă sa o cunoști mai bine

| mgtow a răspuns:

E solicitanta de parteneri

| Subsemnatul123 a răspuns:

Da. Da-i jet. Sa stea singura daca n-o intereseaza. Asta merita daca nu realizeaza ca exista oameni care chiar tin la ea.