anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salute am o mica problema... cum faci s-a flirtezi cu o fata pe care nu te cunoaste nu o cunosti nici nu stie ca existi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu flitrezi daca nu o cunosti! Viata ta reprezinta doar implinirea poftelor carnale? sau urmaresti si altceva? Dupa felul tau de a gandi pot spune ca esti un curvar! Relatia dintre doi parteneri de sex opus trebuie sa se bazeze in special pe intelegere! Nu te lasa impresionat de felul in care arata fetele; multe au doar frumusete si nimic altceva! Cand va trece frumusetea exterioara vei descoperi un monstru! Mai degraba cauta-ti o fata cu calitati deosebite nu o papusa cum ai vazut prin filmele alea cu bulina +18 pe care le vizionezi!

5 răspunsuri:
| TdsdfcelMaiStupid a răspuns:

LOL cam greu, nu crezi?

| vladmR a răspuns:

Aveti ceva prieteni comuni?

| Addeck a răspuns (pentru anonim_4396):

Stii ce mai jignit dar ai dreptate dar incep sa cred ca sunt prea singur ca sa ma gindesc la asta

| FataFaraNume_1841 a răspuns:

Buna. Ai putea sa te duci la ea sa o intrebi diverse chestii despre ea si sa-i faci multe complimente. Apoi sa vedeti daca aveti lucruri in comun. Daca nu aveti, ai putea sa te prefaci interesat de ceea ce-i place ei si sa o rogi sa-ti dea mai multe detalii. Sper ca te-am ajutat. Bafta multa!

| Addeck a răspuns (pentru FataFaraNume_1841):

Mersi multt de ajutor asta pare foarte folositor mersi