| Anonim6382846 a întrebat:

Scriu acum tot ce simt am vârsta de 17 ani și am ajuns la concluzia ca uneori e mai bine să te închizi în tine și să plângi pentru ca doar așa mă pot simți mai bine, am început sa sufăr și să plâng foarte mult de când iubita mea nu mai e cu mine mă simt foarte vinovat ca simt ca doar eu am fost de vină în aceste 2 luni eu stau doar în pat și mă uit la alții cum evoluează și cum s-e distrează și eu stau foarte supărat nimic nu mai mă face fericit absolut nimic, activitățile pe care le făceam înainte acum nu mai mă fac fericit, stau singur si sufăr și mă simt foarte prost am dureri de spate infernale, am tot încercat să mă simt mai bine dar nu pot de-abia mănânc nu prea comunic cu nimeni la liceu când merg stau singur și aștept să ajung acasă în aceste două luni nu m-am simțiți deloc fericit, am avut și gânduri foarte proaste de am lua viața, simt cum toată lumea mă vede un nebun, niciodată nu am iubit o fată cum am iubit-o pe ea și după un an de relație a fost singura fată la care m-am deschis și mi-am spus tot ce am simțit și tot ce făceam și dintr-o dată parcă totul s-a oprit, am plâns cerându-mi scuze pentru ceva care nici nu am făcut, am plâns și încă plâng mereu și nu îmi vine să cred ca fata care nu mă scoate din "iubitule" acum îmi spune să dispar din viața ei și să o las în pace după care am făcut pentru ea și care mi-aș fi dat sufletul pentru ea doar să fie ea fericită, am ajuns și la spital din cauza stresului și plânsului, eu dacă am să continui așa am să ajung să mor ca un bou, familia mea a încercat foarte mult să mă vadă bine dar eu nu mă pot simți bine deloc, au făcut multe sacrifici pentru mine și acum i-am dezamăgit, mai am un pic și o să fac 18 ani, nu am pe nimeni toată lumea a plecat, tot ce am scris aici a fost scris cu lacrimi în ochii și încerc să înțeleg de ce trăim într-o lume unde fix persona care și-ar fi dat viața pentru tine ai lăsat-o singură dintr-o dată, care eu și acum visez cum iubita mea moare lângă mine, pentru ca acum 4 luni eram cu ea și era sa o calce autobuzul și fix în ultimul moment am salvat-o și de atunci mereu visez ca moare sau ca pățește ceva și acum o visez dar îmi e așa dor să-i văd ochii, mesajele sau orice. AM NEVOIE DE O PĂRERE

4 răspunsuri:
| KovacsB a răspuns:

Am citit doar primele doua randuri, nu poti sa reformulezi doar in doua randuri?

| 1onur a răspuns:

Din câte am înțeles din întrebările tale anteoriare, ești fată, cu asta sănt lămurit

Dar, ce nu pot înțelege eu, este faptul că este vorba de o altă fată fiind iubita ta!? Greșesc eu?,

| Anonim6382846 explică (pentru 1onur):

Sunt băiat, nu fată

| 1onur a răspuns (pentru Anonim6382846):

Eu nu cred. Sincer întrebările sănt prea evidente.