In ultimele intrebari vorbesti de iubitul tau si ciclu, iti place sa faci compuneri pe TPU?
Nu pot sa cred ca o fata care te iubeste atat de mult, pe cat a afirmat, s-a schimbat atat de drastic doar in 2 luni.
Ce i-ai facut?
Ce anume a dus la ruperea relatiei, de te uratese atat de mult?
Este necasar sa lamurim latura asta, fiindca lipseste total din povestea ta si nu putem judeca corect situatia prezentanta de tine, a sa-ti putem da sfaturi ajutatoare.
Trece.
De aia e bine sa lasati iubitii si iubitele pana impliniti 18 ani si luati BAC-ul. Are timp si mintea aia sa mai creasca, va mai maturizati.
Si nu va sinucideti inainte de BAC, sa le faceti o "bucurie" bietilor parinti.
Am citit doar primele doua randuri, nu poti sa reformulezi doar in doua randuri?
Foarte ciudat, că din multe întrebările tale nu se înțelege dacă eşti băiat sau fată, cum a atras atenția multă lume în răspunsuri. Bine, există şi posibiltatea să fi fată şi fi lesbi sau bisexuală şi e ok, nu trebuie să îți fie ruşine de asta sau gay, dacă eşti băiat. Legat de întrebarea în sine, foarte puțină lume va rămâne alături de tine, să ştii, acceptă ideea că ea nu a fost ce trebuie pentru tine şi mergi mai departe, sunt mult mai multe lucruri importante în viață.
Din câte am înțeles din întrebările tale anteoriare, ești fată, cu asta sănt lămurit
Dar, ce nu pot înțelege eu, este faptul că este vorba de o altă fată fiind iubita ta!? Greșesc eu?,
Sunt băiat, nu fată
Eu nu cred. Sincer întrebările sănt prea evidente.
Intre timp ti-ai schimbat sexul?
https://www.tpu.ro/......-fara-dar/
In primul rand e bine ce simt dar nu te mai gandi la asta. Nu stiu care e situatia ta sau care a fost dar relatia trebuie aleasa pe baza unei experiente comune, aveti lu ruri comune si AVETI UN NUMAR EGAL DE EXPERIENTE. TU FACI analiza pe total si cine ce a facut si ce nu a facut. Daca nu te ai legat trupeste si nu esti tu cel ce a cedat vointei a conlucra impreuna si de a ramane impreuna e bine si o sa ramana o experienta placuta, si te sfatuesc sa o pastrezi in suflet ca o fotografie dar nu sa stai toata ziua cu nasul in ea. In cazul contrar naspa...
Dar oricum nu stiu de esti asa blocat cand exista atatia duhovnici tac pac sa vezi cum explica ei si real si te rezolva si de pacate si de apasarea asta, ca e posibil ca apasarea ta sa decurga din mai multe fapte si lucruri adugate. Succes! Domnezeu sa te ajute!
Bine ai venit pe pamint.Capul sus, si iesi din starea asta. Cauta activitati cu mai multe persoane si nu sta singur.O sa vezi progrese Bafta
.
Nu da importanta la răutățile unora... Cine are răbdare sa citească tot ce ai scris, intelege ca ești baiat. Încearcă sa ieși din starea asta, pentru ca lumea nu se sfârșește dacă nu mai ești cu "iubita", care se vede ca nu e chiar asa de îndrăgostită de tine. Capul sus, ridica-te si ieși din casă, "mâine va fi o noua zi".