Am citit doar primele doua randuri, nu poti sa reformulezi doar in doua randuri?
Din câte am înțeles din întrebările tale anteoriare, ești fată, cu asta sănt lămurit
Dar, ce nu pot înțelege eu, este faptul că este vorba de o altă fată fiind iubita ta!? Greșesc eu?,
Bine ai venit pe pamint.Capul sus, si iesi din starea asta. Cauta activitati cu mai multe persoane si nu sta singur.O sa vezi progrese Bafta
.
In primul rand e bine ce simt dar nu te mai gandi la asta. Nu stiu care e situatia ta sau care a fost dar relatia trebuie aleasa pe baza unei experiente comune, aveti lu ruri comune si AVETI UN NUMAR EGAL DE EXPERIENTE. TU FACI analiza pe total si cine ce a facut si ce nu a facut. Daca nu te ai legat trupeste si nu esti tu cel ce a cedat vointei a conlucra impreuna si de a ramane impreuna e bine si o sa ramana o experienta placuta, si te sfatuesc sa o pastrezi in suflet ca o fotografie dar nu sa stai toata ziua cu nasul in ea. In cazul contrar naspa...
Dar oricum nu stiu de esti asa blocat cand exista atatia duhovnici tac pac sa vezi cum explica ei si real si te rezolva si de pacate si de apasarea asta, ca e posibil ca apasarea ta sa decurga din mai multe fapte si lucruri adugate. Succes! Domnezeu sa te ajute!
Nu pot sa cred ca o fata care te iubeste atat de mult, pe cat a afirmat, s-a schimbat atat de drastic doar in 2 luni.
Ce i-ai facut?
Ce anume a dus la ruperea relatiei, de te uratese atat de mult?
Este necasar sa lamurim latura asta, fiindca lipseste total din povestea ta si nu putem judeca corect situatia prezentanta de tine, a sa-ti putem da sfaturi ajutatoare.
In ultimele intrebari vorbesti de iubitul tau si ciclu, iti place sa faci compuneri pe TPU?
fijalb întreabă: