Îți place sau nu, este un eveniment important și ar trebui să fie decizia soțului tău dacă îl invită. Totuși, după căsătorie ar fi bine să pui piciorul în prag și să rupi relațiile cu o astfel de persoană, iar soțul tău ar trebui să-și protejeze mai întâi propria familie, adică pe tine și copiii.
Priveste-l pe socrul tau cu toleranta. E clar ca e limitat. Fiind ruda apropiata, nu va disparea din viata voastra prea repede. Daca ai puterea, intoarce-i armele. Adica? Te jigneste, nu stiu iti zice ca esti proasta. Tu zambesti, si spui ca "Daca sotul meu ma place asa, e suficient pentru mine". Iti zice ca esti grasa, ii zici Precum vorba aia: grasa si frumoasa. Ca cheltui mult - ii zici ca te-ai sfatuit cu sotul tau. Zambesti, daca el ridica tonul, il privesti in ochi si ii zambesti. Raspunzi incet la intrebare. Trateaza-l ca si cum ar fi copilul prost si needucat al sefilor tai, sau al celor mai buni prieteni. Tu incerci sa-l pui la punct, dar daca nu a mers din prima, nu va merge. Doar TU poti schimba relatia ta cu el, in timp. Nu-i raspunde urat. Daca nu-ti gasesti un raspuns pe moment, musca-ti limba si zambeste cu ingaduinta, DAR NU cu superioritate. Nu adanci prapastia dintre voi, nu face drame, fii isteata, si toti din jur vor tine cu tine, si pana la urma o sa-si schimbe atitudinea. Iarta-l ca e asa. Nu te simti rusinata daca apare la eveniment si bombane, in toate familiile este cate un astfel de personaj mai dificil. Considera-l o provocare sa-ti dovedesti superioritatea. Casa de piatra!
Nici nu as face nunta daca sotul ar insista sa invite acel personaj, nu conteaza daca e tata, mama, frate.
Soțul tău nu ar trebui să îi permită să te injure sau jignească sub orice formă, ce fel de soț e dacă nu îți ia apărarea? La nuntă nu stiu daca poti evita să fie invitat dar cel mai sigur îl poți ignora, și rupi orice legătură cu el, nu îl mai bagi in seama deloc și gata.