Mergi inainte. Daca nu a fost o decizie impulsiva, cel mai probabil o cocea de ceva vreme. Nu trebuie sa o iei neaparat ca ceva personal, uneori noi pur si simplu le tinem pe loc din diverse puncte de vedere.
Orgoliul e o trasatura de personalitate, nu de gen. Tu iti cunosti iubita. Ar trebui sa stii daca e orgolioasa sau nu.
Nu... generaliza. Este la fel atat pentru fete, cat si pentru baieti. Toti sunt egali, orgoliul poate sa fie de partea fiecaruia in egala masura.
Pe langa asta, sa nu se confunde orgoliul cu prostia (zic in general), daca doua persoane se iubesc, ar trebui sa faca asta chiar si cand se cearta (in gluma) cu gandul ca dupa tot se inteleg si nu se intampla nimic rau. Faptul ca doua persoane se iubesc dar nu se impaca din cauza orgoliului, este o mare prostie, o absurditate si... inseamna ca nu tin cu adevarat la partener.
Numai bine!
Nu e musai vorba de orgoliu. Uneori chiar daca se iubesc samd, poate ca ea vede o alta cale in viata. Una in care el nu ar avea ce cauta.
Corect, mai bine zis daca ea iubeste "mai mult" calea respectiva decat legatura cu el, si prin logica si ratiune, el nu ar avea ce sa caute pe acolo (cu toate ca nu se poate masura).
Dar aici m-am referit strict la orgoliu. Ca ea urmeaza ceva, el altceva si asa mai departe... asta tine de ce vrea fiecare, nu neaparat ca nu vrea sa ii dea dreptate celuilalt.
Nu e vorba de iubit, cit de viziune in viitor. Femeile/fetele uneori au o vointa extraordinara in a urma niste scopuri/cai. Discutam de treburi care dureaza ani/zeci de ani. Gen te angajezi pe domeniul care iti place si te zbati vreo 10 ani cu salariul minim + side jobs ca sa traiesti ok, dar STII ca o sa ajungi unde vrei. Indiferent ce se mai intampla pe linga. La barbati mai slab o asemenea determinare. De cele mai multe ori noi alegem calea aia mai comoda, mai usoara, mai previzibila. Legat de orgoliu, cred ca depinde mult de la persoana la persoana.
Genial. Doar ca de multe ori cand pare a fi despre sex nu e despre sex.
Daca vrei sa ai vreo sansa vreodata sa vina la tine,las-o si nu o mai cauta vreodata,asa poti avea o sansa mica ca ea sa isi dea seama de greseala si sa se intorca.
Sterge tot cu ea, nu o mai urmari nicaieri, nu o suna, nu mesaje prin prieteni, intr-un cuvant nu ii da atentie deloc.
Sau poate ca acele persoane pun orgoliul mai presus decat iubirea, din cate vad tu faci opusul dar asta nu inseamna ca trebuie sa le spui prosti celor ce sunt diferiti fata de tine.
Dacă nu o fac le evit. Orgoliul nejustificat nu este agreat de către mine. Primul pas către o relație stabilă cred că e ca fiecare să își recunoască greșelile și problemele. Altfel este doar unul în relația aia.
Se intampla sa faca femeile primul pas spre împăcare si mai ales cand si daca isi conștientizează vina. Daca iubeste sincer si ea e cea care a gresit mai devreme sau mai tarziu va încerca să iti atraga atentia cumva.
Faza la tine e ca daca ea nu simte nevoia sa te reabordeze inseamna ca nu vrea asta.Iar tu daca o iubea puteai macar sa o întrebi de ce va despărțiți, ce nu ii convine si cum sa reparații.Acuma tot ce faci tu e sa iti scoti la înaintare orgoliul. Drept dovadă sta afirmația ta "eu nu am nici o vina" fara macar sa iti pui problema o secundă ca poate nu esti perfect. Urmata de afirmația "daca ea s-a despărțit de mine nu văd rostul sa incerc eu sa ne impacam". Deci ori esti orgolios si vrei ca ea sa se roage de de tine ca sa ai tu satisfacție, ori nu o iubesti suficient incat sa vezi macar ce are in cap.
Ar trebui drepturi egale. Mie nu imi convine sa abordez pentru ca asteapta bagarea de seama. Ma cauta ele pe net si fac selectia sa fim mai corecti asa
Tu îți dorești ceva dar nu știi dacă ce îți dorești e neapărat ceva de care ai nevoie sau nu.
Mai cercetează.
Observ că ești un fin cunoscător al artei.
https://www.spiritbutton.com/......-Wilde.png
podean183 întreabă: