anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Simt ca o iau razna, nimeni nu ma iubeste si nimeni nu o face vreodata.
Am o iubita de 27 de ani eu fac 20.
O stiu din noiembrie, noi nu lucram, avem pensie si eu si ea.
Mereu cand se supara pe mine ma sterge si asa face si cand altii ii cer sa fie cu ea, accepta si eu trebuie sa fim cu ea prieteni si dupa se intoarce la mine.
Dar nu mai pot chestia asta sufar si nimanui nu ii pasa frate.
Nu mai pot, cu iubirea o dau in bara a treia oara, sunt niste povesti grele si lungi, foarte lungi.

20 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si acum cel ce vroia sa fie cu ea a refuzato si acum ea nu ma mai vrea nici pe mine

| Lioana a răspuns:

Cauta alta! Asta nu e potrivita pentru tine. Nu te-a luat niciodata in serios daca te sterge pentru orice neintelegere. Doar se foloseste de tine pana gaseste altul pe gustul ei.

| MocanuAlina2006 a răspuns:

Mai bine o lași asta e relație toxică așa sa te blockeze mereu

| Continchiscontsters a răspuns:

O iubești cu Adevărat incondiționat fără limită și nici condiție și bariera? Atunci da este da de ce vi aicia și o vorbești pe la spate? Dece faci asa? Dece o judeci? Ce are dacă te blochează? La nervi poate te blcoheza la nervi poate mai zice vorba greșită de ce faci una ca asta dacă tu chiar o iubești cu Adevărat incondiționat fără nicio limită și nicio barieră și fără săi judeci trecutu ce cauți aici și judeci și o vorbești pe la spate lei? Ești trădător? Așa iubești tu cu Adevărat? Ba bulangiule asa iubești tu ma cu Adevărat? Asta crezi tu ma ca înseamână sa iubești cu Adevărat vi și o vorbesti pe la spate? Șterge dracu întrebarea că-mi faci nervi. Când iubești cu Adevărat nu o vorbești pe la spate nu spui nimănui nimic te caci pe tine de durere până dai cu capul de pereți pana nu-i mai rămâne glas și lacrimi da nu scoți niciun sunet pe gura ai înțeles? Sa iubești cu Adevărat incondiționată și fără nicio limita și bariera este ceva enorm enorm de dificil nu-l poți descrie în cuvinte și nici în scris taci și păstrezi în tine totul nu trebuie sa știe nimeni nimic ți în tine totul du-te tipa la un copac bea până nu-ți mai rămâne glas și respirație du-te urlă la nori batete cu iarba mănâncă pământ durerea aia ți-o asumi ai înțeles? nu te duci si vorbește pe la spate ca un trădător o ți acolo în tine până plesnește o data cu tine...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Continchiscontsters):

O iubesc dar daca ea imi face mereu astea ce vrei sa fac!?
inainte cand am gasit-o prima data nu puteam sa ma duc nici la wc! si nici sa mananc! ca se supara pe mine foarte rau.

| Continchiscontsters a răspuns (pentru anonim_4396):

La nervi frate la nervi face așa

| nukeyly a răspuns:

Clasica 2 "se plac" te iub! te iub si eu!, da la colt fiecare face altceva, e doar o alta relatie parazitica simbiotica "din care fiecare isi ia drogul" si asta o vad zilnic. Alte guri aceiasi gama.

La nervi omul mai spune o înjurătură mai spune o vorba greșită mai da și un block înțelegi da nu fi trădător niciodată nu zici nimic nu spui nimic la nimeni mori și tot nu spui dacă iubești cu Adevărat mori alege sa mori da nu ai nimic de zis taci și ți în tine.

Ția și da in privat o muzica s-o asculți nu este de mult acum a ieșit recent chiar o zi doua are jador a scos-o da ști cum o sate lovesca cuvintele alea și vorbele alea? Ști cum o sa faci? Vai de zilele tale si viata ta atâta îți zice frate tău o sa urli nebunule laughing ști cum?laughing laughing laughing laughing găseștio tu singur ai s-o găsește sigur te salut fratele meu cu toată inima eu ies puțin la aer sa mănânc puțin pământlaughing))

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru nukeyly):

Da((

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Continchiscontsters):

Am sa o astept pe ea o astept daca mai vine((

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lioana):

Nu stiu(( sufar((

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MocanuAlina2006):

Nu stiu(( sufar((((

| MocanuAlina2006 a răspuns (pentru anonim_4396):

Aaaaa suferi off pai in cazul acesta singurul lucru care ar ajuta e sa uiți să nu te mai gândești la asta știu o despărțire e grea dar nu putem nici sta așa toată viața

Dacă ia este inima ta dacă ia este tot absolut tot pe lumea asta și iubești cu Adevărat da cu Adevărat incondiționată fără așteptări fără nicio limita și bariera și o viata merita căci ia este inima ta ia este cu Adevărat totul și fericirea Adevărat este enorm enorm de dureros și nici un cuvânt și scris nu-ți poate explica o inima despicată este o durere infinita care mereu se face tot mai adâncă și tot mai adâncă și tot mai întuneric cad iubești cu Adevărat inima aia devine lumina ta și lumina aia este singura cale îți poate lumina drumul îți poate arăta druml Adevărat și corect degeaba poa sa vina și cine o sa fie dacă inima pe care o iubește nu este lângă tine nu-i auzi vocea nu-i vezi ochișori POȚI AVEA TOT DE GEABA te scufunzi până nu mai ști de tine te faci o Cadavra de om umblătoare în colo și în coace cu cât nu-i auzi vocea cu cât nu-i vezi ochsori cu cât nu-i auzi vocea cu atâta mai întuneric se face cu atâta mai rău te usuci cu atâta mai rău te scufunzi nu oricine poate suporta zi de zi noapte de noapte durerea asta infinită care nu-și are Nicun sfârșit el tot mai rău se adâncește în tine până iti ia totul din tine el tot mai rău creste în tine durerea și te distruge tot mai rău lipsa ei lipsa ochișori ei lisoa vocei ei doar voceai aia și auzi puțin ști ce viața prinzi? Ști ce Viața îți dă? Nu ști te trezește te pune cu picioarele pe pământ simți ca trăiești cu Adevărat simți și iei viața nu-i doresc nimănui asa ceva nu au habar ce înseamnă să trăiești cu asa ceva zi de zi noapte de noapte...

Cand iubești cu Adevărat da cu Adevărat fără nicio limita și bariera și așteptare în schimb și nimic doar sa auzi puțin glasul ala sa vezi ochișori aia puțin lumea este a ta ești complet nu mai vrei nimic și pe nimeni nimeni nu-i ca tine lumea este a ta și nimic nu-ți mai sta în cale nimeni nu-i mai fericit ca tine nimeni nu-i mai norocos ca tine nimeni nu-i ca tine absolut nimeni

Eu unul miași da și inima și sufletul în schimb pentru ia și sunt conștient și îmi asum tot da nu mai ai ce sa faci cu o inima goală și un suflet gol rămai gol fără nimic în tine cadavra care te târăști un scrum în aer care este târât nicar ieri

| AmandinaDragan a răspuns:

Incuiati-va in casa.

| LordCristobal a răspuns:

Nu trebuie sa suferi din iubire ca iti rau de unul singur si nu e bine.
Trebuie sa te desparti de iubita ta deoarece nu te iubeste cu adevarat si se foloseste de tine.
Si incearca sa te concentrezi si pe alte lucruri in viata, sunt si alte lucruri care iti pot aduce multe bucurii in afara de iubire.

| ALM2000RO a răspuns:

Părerea mea: cel mai bine fără relații. Dacă simți că nu te mai iubește, desparte-te și rămâi singur. Relațiile sunt doar amăgire și decepție în ziua de azi.
Fă-ți prieteni, axează-te pe job, găsește-ți un hobby sau două și ocupă-ți timpul cu ceva ca să nu te mai gândești la vreo fată.
Te înțeleg perfect cu ce zici, eu sunt asexual și aromantic și nu am avut niciodată o relație, am 23 ani, numai că eu nici nu-mi doresc vreodată așa ceva. Părerea mea e că e mai bine fără. Acum tu faci ce crezi, eu te-am sfătuit să-ți ocupi timpul cu lucruri mai importante decât efemerele și dezamăgitoarele relații.