Eu am ieșit pe străzi vreo două ore cu o pancardă pe care am scris "caut marea iubire" și...nimic.
Mai încerc pe 8.
Sai spuna cineva lui Simpatic, acest cacanar, un tăntălăul care mai și semnalizează și maninca de fund utilizatorii pe aici, după ce blochează omu, asta face, săi spună ca Violeta acolo locuiește în Australia, asta pentru cultura lui generală, Iara femeia nu sa laudat cu asta.La fel și eu, nu mă laud ca aș locui în state, nu văd ce ar fi de lauda.
Referitor la mașină de Bulgaria ce rahat mannca el, dacă chiar e curios și vrea sa vadă unde locuiesc, ii pot da camera, săi arat unde locuiesc.
Mai era Ray, ala la fel ma lua, ce bat eu cimpii, eu nici in vise nu locuiesc în Texas i-am spus și aluia, ii dau camera fără probleme, dar bineînțeles, mă blocat, dar sa manince rahat o face, ca doar e liber, nu da bani.
Scuze ca scriu aici la tine, dar citind ce au scris oamenii pe aici, așa am văzut pe rahatu asta de Simpatic muncind borș.
Ca idee cand poti lasa mesaj, iti dau camera tie sa vezi unde locuiesc, apoi le poți transmite și lor
Ei gindesc in mintea lor de furnica, de locuesti în Australia sau America, nu știu ce chestii wow ar fi. Ce sa le ceri la alte bambilici ăștia.
Ce faci incerci sa faci reclama, sau cauti clienti? Vad spui ca dai sfaturi, consultații e bun, dar mai bun, cred eu, ar fi sa încerci sa le găsești parteneri.
Vine omu, spune ce ar vrea, lasă poza, tu cand ai client, pac pac, mai și lipit, ii taxezi, mai faci un ban în plus
Tu citi ani ai? Intreb si eu asa cas curios.
Iubirea este la kilogram?
Da, s-ar putea sa ai dreptate
Posibil s-a dat ce era mai bun.
Asta e....vad ei ce a mai ramas pe la mese
Pai da, ce e bun e luat ce a ramas e pentru handicapati.(nu ma refer la tine, asa e vorba)
Ei....glumim...fiecare si gaseste peticul.
Oricat de handicapat ar fi
Ioana748 ce sa zic, bafta!
Si tie!
Nu sunt in perioada de împerechere
Daca cauti barbati doar cand esti in calduri...nu stiu daca reusesti sa gasesti ceva calumea. Alege-i cu capu nu cu gaura.
Multumesc pentru sfat.
Apreciez.
Cu placere. Dupa ajungi ca Erika Isac sa zici ca toti barbatii sunt de **** in afara de tacsu si prietenii ei apropiati.
Daca eram de varsta ei poate.
Am totusi, 50 de ani.❤️
Daca erai de varsta ei ziceai si tu ca barbatii sunt naspa a?
Esti despartita sau de ce cauti barbat?
Nu caut barbat, ce ti veni
Am glumit cu tine.
Seara frumoasa si o primavara cu spor.
❤️
Femeile in gluma zic adevarul
Aici nu te contrazic
Am gasit de varsta mea si bune de ciocan dar ba au copii, ba sunt nebune, ba sunt materialiste.
Mai mult ele s-au dat la mine sa fiu sincer, si dupa ce am vazut cum sunt, nu multumesc. Alea nedefectate sunt luate toate.
O fi de la bautura de n-ai noroc. Nu te vaitai de burta de bere?
Era o gluma, n-am burta. Mancare e fudulie, bautura e temelie.
Promiti ca daca ne unim mai multi si ti-o trimitem acasa facuta pachet, o tii bine cat sa nu mai ajunga inapoi pe TPU?
NUUU, nu o trimiteti aici!
Apropo de doamna "jassmina", eu ma intreb prin ce catun din Vaslui locuieste, asta cu Australia este o gluma buna
la fel cum relian sta in texas...si are TX la masina dar pe Bulgaria!
mai crede cineva in astfel de oameni?
Ziceți voi, ziceți. Dar ce s-ar face site-ul ăsta fără ea...
Ar fi un loc putin mai bun...
Ea nu poate intra aici nu-i frumos sa vorbiti pe la spate
Cum sa nu poata intra aici? Are acces ca fiecare utilizator.
Explica si mie cum ai putea sa te combini de Sfantu Valentin si Dragobete si iti voi spune si eu daca am gasit sau nu
Lavinia are numai postari ciudate si amuzante
Simplu vorbesti cu un amic, amica sa-ti faca cunostinta cu o prietena, te bagi in seama, o inviti intr-un loc dragut. Mai sunt si party-uri in club cu ocazia asta... e plin de drago-bete
Pai treaba e ca pana si ''amici'' mei se chinuie sa gaseasca da sa imi faca mie cunostinte )))
Belea Vasile asta!
Amici din astia ai tu? Gaseste si tu unul mai gigolo ca sa-ti dea si tie cand are o captura mai mare
Poti sa agati oriunde si singur dar trebuie sa fii mai zen la minte.
Pai amici aia gigolo mai mult stau cu femeile decat cu noi astia singuri pe lume cum ar veni, si nici nu prea ne ajuta ))
Atunci ia aici mediteaza ca sa fii zen pentru eventuala intalnire de gradul 3. Fetele apreciaza zen.
https://www.youtube.com/watch?v=g2yly69gMjU
spiceontheparty întreabă:
petroneladiva882882 întreabă: