Eu am ieșit pe străzi vreo două ore cu o pancardă pe care am scris "caut marea iubire" și...nimic.
Mai încerc pe 8.
Iubirea este la kilogram?
Da, s-ar putea sa ai dreptate
Posibil s-a dat ce era mai bun.
Asta e....vad ei ce a mai ramas pe la mese
Pai da, ce e bun e luat ce a ramas e pentru handicapati.(nu ma refer la tine, asa e vorba)
Explica si mie cum ai putea sa te combini de Sfantu Valentin si Dragobete si iti voi spune si eu daca am gasit sau nu
Am gasit de varsta mea si bune de ciocan dar ba au copii, ba sunt nebune, ba sunt materialiste.
Mai mult ele s-au dat la mine sa fiu sincer, si dupa ce am vazut cum sunt, nu multumesc. Alea nedefectate sunt luate toate.
Ei....glumim...fiecare si gaseste peticul.
Oricat de handicapat ar fi
O fi de la bautura de n-ai noroc. Nu te vaitai de burta de bere?
Era o gluma, n-am burta. Mancare e fudulie, bautura e temelie.
Daca cauti barbati doar cand esti in calduri...nu stiu daca reusesti sa gasesti ceva calumea. Alege-i cu capu nu cu gaura.
Cu placere. Dupa ajungi ca Erika Isac sa zici ca toti barbatii sunt de **** in afara de tacsu si prietenii ei apropiati.
Daca erai de varsta ei ziceai si tu ca barbatii sunt naspa a?
Esti despartita sau de ce cauti barbat?
Nu caut barbat, ce ti veni
Am glumit cu tine.
Seara frumoasa si o primavara cu spor.
❤️
Simplu vorbesti cu un amic, amica sa-ti faca cunostinta cu o prietena, te bagi in seama, o inviti intr-un loc dragut. Mai sunt si party-uri in club cu ocazia asta... e plin de drago-bete
Promiti ca daca ne unim mai multi si ti-o trimitem acasa facuta pachet, o tii bine cat sa nu mai ajunga inapoi pe TPU?
Pai treaba e ca pana si ''amici'' mei se chinuie sa gaseasca da sa imi faca mie cunostinte )))
Amici din astia ai tu? Gaseste si tu unul mai gigolo ca sa-ti dea si tie cand are o captura mai mare
Poti sa agati oriunde si singur dar trebuie sa fii mai zen la minte.
spiceontheparty întreabă:
petroneladiva882882 întreabă: