Eu am ieșit pe străzi vreo două ore cu o pancardă pe care am scris "caut marea iubire" și...nimic.
Mai încerc pe 8.
Pai amici aia gigolo mai mult stau cu femeile decat cu noi astia singuri pe lume cum ar veni, si nici nu prea ne ajuta ))
Atunci ia aici mediteaza ca sa fii zen pentru eventuala intalnire de gradul 3. Fetele apreciaza zen.
https://www.youtube.com/watch?v=g2yly69gMjU
Apropo de doamna "jassmina", eu ma intreb prin ce catun din Vaslui locuieste, asta cu Australia este o gluma buna
la fel cum relian sta in texas...si are TX la masina dar pe Bulgaria!
mai crede cineva in astfel de oameni?
Ziceți voi, ziceți. Dar ce s-ar face site-ul ăsta fără ea...
Ea nu poate intra aici nu-i frumos sa vorbiti pe la spate
Cum sa nu poata intra aici? Are acces ca fiecare utilizator.
Sai spuna cineva lui Simpatic, acest cacanar, un tăntălăul care mai și semnalizează și maninca de fund utilizatorii pe aici, după ce blochează omu, asta face, săi spună ca Violeta acolo locuiește în Australia, asta pentru cultura lui generală, Iara femeia nu sa laudat cu asta.La fel și eu, nu mă laud ca aș locui în state, nu văd ce ar fi de lauda.
Referitor la mașină de Bulgaria ce rahat mannca el, dacă chiar e curios și vrea sa vadă unde locuiesc, ii pot da camera, săi arat unde locuiesc.
Mai era Ray, ala la fel ma lua, ce bat eu cimpii, eu nici in vise nu locuiesc în Texas i-am spus și aluia, ii dau camera fără probleme, dar bineînțeles, mă blocat, dar sa manince rahat o face, ca doar e liber, nu da bani.
Scuze ca scriu aici la tine, dar citind ce au scris oamenii pe aici, așa am văzut pe rahatu asta de Simpatic muncind borș.
Ca idee cand poti lasa mesaj, iti dau camera tie sa vezi unde locuiesc, apoi le poți transmite și lor
Ei gindesc in mintea lor de furnica, de locuesti în Australia sau America, nu știu ce chestii wow ar fi. Ce sa le ceri la alte bambilici ăștia.
Ce faci incerci sa faci reclama, sau cauti clienti? Vad spui ca dai sfaturi, consultații e bun, dar mai bun, cred eu, ar fi sa încerci sa le găsești parteneri.
Vine omu, spune ce ar vrea, lasă poza, tu cand ai client, pac pac, mai și lipit, ii taxezi, mai faci un ban în plus
Tu citi ani ai? Intreb si eu asa cas curios.
spiceontheparty întreabă:
petroneladiva882882 întreabă: