| Cristina788 a întrebat:

Sora mea are doar 8 ani și îmi vorbește urât, eu nu îi zic nimic pentru a evita certurile.
Mă face urâtă si jegoasa, nu bea apă din paharul meu îmi zice că ii e silă.
Nu înțeleg de unde atâta ură? Eu mereu am fost bună cu ea, încă de la 3 ani avea pică pe mine și am încercat să îi cumpăr jucării însă mi le refuză.
Ați întâlnit astfel de cazuri? Cum să ne întelegem mai bine?

9 răspunsuri:
| CezarinaLunaria a răspuns:

Parintii tai ce zic? Trebuie si ei sa dicute cu ea, nu numai tu. Tu poti sa ii spui frumos, ''Uite, eu am incercat sa fiu prietena cu tine si sa te inteleg, dar tu nu vrei asa ca ma retrag si nu o sa te mai bag in seama.'' Treaba cu nebagarea in seama o sa vezi ca o s-o inmoaie total.

| mgtow a răspuns:

Ar fi vremea sa fi al dracului cu ea si sa tipi in asa fel incat sa faca pipi pe ea apoi sa isi vada de viata, daca e proasta atunci e necesara putina autoritate altfel va continua sa te umileasca ca ultimul sclav din palestina - poti sa-i tragi o curea pe curu gol si sa invete respectul fata de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Una peste cap sa ii sară mucii din nas. Face asta pentru ca ești prea buna cu ea și permiți. De era sora mea, umbla pe sarma cu tot cu DGASPC.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ii zici nimic in fata, dar o faci "jegoasa" pe TPU... laughing
Poate ca sora ta simte chestiile astea. Nu e suficient sa fii buna cu ea, trebuie sa fii buna si sa vorbesti frumos despre sora ta chiar si cand nu e de fata.
Si multe persoane sunt siloase... si eu sunt asa laughing E chiar un lucru bun ca nu are obiceiul sa bea apa dupa altii. Tin minte ca eram odata in parc cu o fata, si ea isi luase o sticla mare de suc. Ne-am asezat pe o banca si langa noi era un barbat strain. Si face amica mea "Vrei si dumneavoastra suc" sau ceva de genul. laughing Asa, direct din sticla i-ar fi dat. Dar refuzase el.
In fine. Ca sa va intelegeti mai bine incearca sa te joci cu ea, sa va plimbati prin parc, sa faceti o prajitura impreuna etc. Arata-i ca o iubesti. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru mgtow):

E o fetita de 8 ani, nu un detinut in puscarie. Doamne cata cruzime.

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Trebuie instaurat un respect, omu a incercat cu bunatate si explicatii altfel se aplica strictetea asa sigur se invata minte. Altfel va ajunge un nimeni in viata

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună, tu ce varsta ai? Este urît din partea sorei tale ca te face jegoasă si urîtă, ai incercat sa vorbesti cu ea? Poate ca ea a auzit de la cineva aceste cuvinte si le repetă fara sa le stie exact rostul, ea fiind mai mică decat tine nu intelege ca ceea ce spune te jigneste, vorbeste si cu mama ta, si spune i ce cuvinte foloseste sora ta si sa stea mama ta de vorbă cu sora ta, sa îi explice ca nu procedeaza corect jignindu te.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

E normal sa nu bea apa dupa tine. Nici mie nu imi place sa beau dupa nimeni (cu o mica exceptie).
Nu ar trebui sa te certi tu cu ea, parintii ar trebui sa intervina.
In orice caz, la 8 ani este foarte mica, nu prea gandeste reactiile astea. Cred ca in timpul adolescentei va realiza ca tii la ea, ii va parea rau pentru reactiile de acum, si va tine si ea la tine.
Asta daca nu faci tu vreo greseala (sa nu o sufoci, de exemplu).

| anonima123455666667543212345654321 a răspuns:

Sora ta e mica si probabil mai rasfatata. pleaca intr o excursie de o luna sau 1 saptamana ca sa ti simta dorul. dupa asta se va schimba complet