| LilianaAndreea234 a întrebat:

Soțul meu s-a îmbrățișat cu o colega de munca pentru ca era ziua ei și eu sunt geloasă de fel așa că de gelozie mi-am scos verigheta și i-am dat-o lui înapoi și i-am zis că voi divorța. Am dormit singura pentru că i-am zis ca am nevoie de timp singura și el acum și-a cerut iertare, cine credeți ca a greșit eu sau el?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Incearca sa te calmezi si sa gandesti putin lucrurile mai la rece, deoarece reactia ta a fost destul de disproportionata. Aveai tot dreptul sa faci acest gest daca sotul se intalnea des cu acea colega, aceasta fiind si amanta lui.Dar nu este, nu-i asa? Dupa un somn de-o noapte vei privi lucrurile dintr-o alta perspectiva.

12 răspunsuri:
| LilianaAndreea234 explică (pentru dullcat):

E colega lui de muncă

| MarianWLF a răspuns:

Atat timp cat in afara acelei imbratisari nu se atinge de ea si nu exista mesaje date intre ei nu cred ca are intentia sa te insele, daca ar fi simtit ceva mai mult pentru ea ai fi stiut.

| ioana748 a răspuns:

O criza de gelozie face bine din când în când.
Barbatii... într o continua vânătoare și dorința de confirmare.
Cine știe...sa nu si fi dorit criza dumneavoastră de gelozie.
Împăcarea va fi minunata.
Pai... faceți cunostinta cu colega.
Dezarmati o, dacă este cazul.
Intrebati l pe domnul cum s ar simți dacă rolurile ar fi invers.
Sa nu lăsați scânteia sa se stingă.
Căsnicie frumoasa în continuare.

| MrAM a răspuns:

Eu sincer as sta departe de cineva ca tine, parere persoanala. Cum sa-i spui ca divorțezi pentru ca si-a imbrațisat o colega DE ZIUA EI? Si si-a mai cerut si scuze...saracul e pe alta planeta. Da tu nu interacționezi cu persoane de sex opus in general?

| darrio2007 a răspuns:

Tu nu ai imbratisat niciodata un coleg de munca de ziua lui?
Ai avut o criza de gelozie exagerata.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu clar.
Adică gelozia gelozie, dar ce ai făcut tu duce puțin în ridicol. Și a felicita omul colega de munca.

| TheGentleman a răspuns:

Mă tem să întreb ce faceți la mare sau la piscină.

Mergi la psihiatru și ia tratament. Vei deveni o persoană mult mai bună

| TheGentleman a răspuns:

Am uitat să menționezi că tu comiți violență socială nelăsându-l să se vadă cu prieteni, colegi de muncă etc

| Miruna333 a răspuns:

Era ziua ei, a imbratisat-o, nu a *****... Tu ai gresit facand aceasta criza super exagerata de gelozie. Saracul nu a gresit cu nimic. Tu ar trebui sa iti ceri iertare, nu el

| Violleta2022 a răspuns:

Amandoi!
El nu trebuia sa-si imbratiseze colega stiind ca tu esti extremd e gelosa, iar tu nu trebuia sa te comporti ca un copil de 5 ani, mai ales daca pretinzi ca-ti iubesti sotul si-ti respecti casnicia.

| mihai69 a răspuns:

Tu.
Și ai merita ca el să bage divorțul, nu să-și ceară scuze!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai exagerat.