Singura solutie este sa demonstrezi de ce nu mai poti sta la parintii (banuiesc! Ai gresit enuntul) lui. Daca ai motive intemeiate te poti muta unde vreti. Parerea mea nu la parintii tai. Este cea mai mare greseala sa stai cu parintii oricui. Isi baga nasul unde nu le fierbe oala. Eu am copii casatoriti. Casa in care sta baiatul este casa sotiei mele. Nu mergem acolo decat ca musafiri si nu le dam sfaturi despre cum sa-si traiasca viata. Mutati-va amandoi in gazda!
Pentru ca parintii sa va ia copilul ar trebui ca amandoi (tu si sotul) sa fiti decazuti din drepturile parintesti, ceea ce se poate face doar printr-o hotarare judecatoreasca, in urma unui proces si numai in cazuri foarte grave, de ex. sa fiti amandoi nebuni, internati la psihiatrie si sa aveti nevoie de un tutore.
Asa fiind va puteti muta fara probleme si paritii tai nu pot retine copilul fara acordul vostru.
Cum sa iti ia copilul? Dar nu exista lege? Te muti cu sotul si copilul si lasa-i pe nebuni in pace. Eventual incearca sa obtii un permis de restrictionare pentru tine si copil, astfel incat parintii tai sa nu se poată apropia de tine ai de copilul tau.
Tu cu soțul tău formați o familie, e normal sa încercați să vă mutați la casa voastră. Singura voastră prioritate e casa voastră, nu-i mai băgați în discuții atât de intens pe părinții voștri. Cum s-a mai spus: de ce sa vă ia copilul, iar tu ca Mama ai prioritate/ dreptul sa ai grija de copilul tau. Tine-te bine și nu te mai lăsa influențată de ce zic părinții ci formează un front comun cu partenerul tau