Si zici ca te abuza cineva pe strada cand incerci sa ajungi in parc, sa iesi afara sa faci plimbari? Eu ma mir, de ce aveti problemele astea, cand puteti face niste fleacuri, precum somnul, iesitul in lume si alte activitati. Daca e de vina linistea in care stai, fa galagie sa te distraga. Mananca ce-ti place, misca-te, danseaza, dormi, ocupa-ti urechile cu zgomote placute. Dar, da e aiurea "singur" cand in cap e cineva. Invata lucruri noi, gaseste ceva care e mai presus de persoana aia.
Bănuiesc ca ești fata,dacă nu,nu este nicio problema
Și eu trec prin asta,in primul rând vreau sa ți spun ca nu ești singura,am fost bătută,mai multe,încă ma mai gandesc la el,nu este nicio problema! e Ok! Instalează-ți tinder,fa sport, încearcă sa faci diferite activități, iesi mult pe afara, dacă ești fata machiaza te, fa te frumoasa, fa ți poze, distrează-te, încearcă sa l înlocuiești.pe partea juridică n ai ce face.și la mine i-a făcut dosar penal, a plecat din țara
Și aia a fost, nu s-a întâmplat nimic cu el, acum se distrează prin cluburi cu fete, am văzut pe Instagram )nu ești singur/a.stai linistit/a! nu cred ca ai ce face mai mult de atat! iubeste te mai mult pe tine și accepta viața așa
Cum e. dacă ai nevoie de cineva scrie-mi.te pup!
Sfatul meu ar fi in felul urmator, ai trecut prin niste chestii nasoale si stiu ca poate fii greu insa nu trai in trecut iar daca o faci fa-o intr-un mod constructiv. Nu trai cu regrete ci foloseste-te de invataturile si experienta adunata pentru ca nu toti oamenii sunt la fel vorba aia orice curte are si maracine insa printre maracine mai sunt si flori. Deci cum spunea cineva odata " ai vazut un tr-andafir care ti-a furat ochii dar cand ai dat sa il culegi te-a intepat, ai incercat iarasi dar cu atentie si cumva te-a intepat din nou, a treia oara esti mult mai atent si te uiti dupa tepi asa ca il apuci de unde este mai sigur si acum nu te mai inteapa " cam asta este viata o calatorie din care experimentezi, esti ranit dar inveti sa fii mai precaut daca ceva este scris sa fie al tau va fi mai devreme sau mai tarziu insa mai intai treci prin durere. Asa cum am mai spus foloseste amintirile neplacute intr-un mod folositor si in favoarea ta nu in potriva ta folosestele intr-un mod constructiv nu iti inchide sufletul din cauza asta, doar protejeazatil, fii mai precauta insa asa cum a mai spus cineva inaintea mea iesi distreazat-te fa-ti poze, cunoaste oameni cunoaste locuri noi daca se poate viata este nedreapta mereu a fost si mereu va fi insa sunt chestii care depind si de noi unele elemente ale vietii noi le alegem si le facem dupa placul nostru, inconjoarate de oameni care te vor iubii care te vor aprecia pentru ceea ce esti fiecare om este special in felul sau unic si sunt oameni care stiu sa vada asta cautai si tinei aproape. De asmeni la final iti ofer sprijinul meu si tie si fetei de dinainte, daca vreti sau simtiti nevoia sa vorbiti cu cineva nu ezitati sa lasati un mesaj nu este nici o suparare si nici un deranj. Ai grija de tine capul sus si mergi inainte cu aceste cunostinte capatate in timp
Frumos din partea ta si bine zici, si as dori sa fac acelasi lucru fata de tine cat si de ea/el care l-ai facut si tu si anume sa va ofer sprijinul meu daca doriti sa il acceptati, oricand simtiti nevoia s-a vorbit cu cineva sau aveti nevoie de un sfat, o indrumare nu ezitati sa imi lasati un mesaj. atat cat voi putea va voi ajuta, va voi sprijinii si va voi fii alaturi
Abuzul nu se întâmplă doar in parcuri. E destul de comun în relații.
Nu stiu cum sa privesc asta sincer ca pe " un misto " sau ca pe o parere sincera insa o sa spun mersi si daca e pe bune apreciez
Corecteza-ma te rog daca gresesc:
1. Esti ofticata rau pe tine ca ai acceptat, ca ai stat in acea relatie, etc.
2. La trecut nu ai ce sa ii faci. Ca sa mergi inainte ar trebui sa il ierti si sa il accepti.
A fost mai mult sau mai putin decizia ta, la rece vorbind, de a accepta ceea ce ti s-a facut.
Daca esti minora sau erai minora pe atunci, legea ar putea sa te ajute. Dar daca au trecut atatia ani de cand s-a intamplat, nu cred ca mai ai ce sa faci nici pe partea legala.
Oricum ar fi, poate cel mai important lucru ar fi sa intelegi:
1. Cand sa iei atitudine importiva situatiilor in care nu te simti confortabil.
2. Ca daca construiesti prea multe ziduri de sticla in jurul tau, nimeni nu va mai ajunge la sufletul tau vreodata. Ceea ce te va face sa ramai singura pe interior.
Actiunea sau inactiunea, ambele costa. Ceea ce platesti acum sunt costurile.
Poti sa mergi si dupa ideea: traieste in fiecare zi cu frica sa se repete si vei ajunge sa nu mai traiesti deloc. Uneori trebuie sa lasi in spate ceea ce ai devenit, pentru a deveni ceea ce iti doresti tu sa devii.
Situatia ta poate este diferita de cea la care ma gandesc eu, dar nu ai dat prea multe informatii in postul tau, asa ca am facut multe supozitii.
Corecteaza-ma daca gresesc.
Recitind raspunsul, o intrebare: ai vazut Redeeming love, filmul?
Este unul destul de dur, cu siguranta nu ti se aplica, dar ideile de acolo arata ca vindecarea poate lua ceva timp.
Trebuie întâi de toate sa lucrezi la strima de sine și la încrederea în tine.O data ce tu ai încredere ca poți sa fi bine și sa mergi înainte totul se rezolva.
Trebuie sa îți scoți din cap ideea de "toți sunt la fel,și voi păți ceva din nou" și sa alegi oameni din jurul tău cu mai multa grija,și totul va fi ok.
Pana atunci,încearcă și tu sa socializezi, sa îți găsești o pasiune.Fa plimbări, muncește, mergi la sala, cauti prieteni vechi sau rudele ce sunt ok și vorbește cu cineva.
anonim_4396 întreabă:
fijalb întreabă: