Hepatita C este o boala care se transmite sexual(mai putin) sau prin transfuzie de sange.
Se trateaza parca 6 luni cu interferon si niste alte chestii.
Exista in india o pastila care rezolva definitiv hepatita c, si chiar lucreaza.
Cu depresia insa este alta discutie. Incepe de la suflet si se extinde.
Eu le-as trata pe amandoua. Nu iti b*p viata pentru chestii care se rezolva.
Depresie din cauza ca ai hepatita c? Care e legatura?
Daca nu ai stat zeci de ani cu virusul in corp, cel mai probabil ficatul tau nu e afectat. Poti afla starea ficatului cu o analiza de sange numita Fibromax.
Apropo, stii ca hepatita c se poate trata medicamentos? Deci scapi complet de virus, in vreo 2 luni, cu pastile subventionate integral de stat.
În primul rând trebuie să-ți revii din șocul suferit odată cu aflarea diagnosticului. Discută cu părinții tăi, sigur te vor înțelege dacă discuția este una calmă., dar și cu prietenii foarte apropiați. Dacă nu ai prieteni, sunt sigur că mulți de aici ar vrea să discute cu tine, chiar îmi poți lăsa un mesaj.
În al 2-lea rând, conștientizează boala pe care o ai, ferește-te să infectezi și pe alții (prin sex de ex.), dar nu te autoexclude din societate, nu renunța la job și la activitățile care îți plac.
Sper să-ți revii repede. Succes.
Există acum tratament pentru asta care funcționează. Am avut un coleg cu boala asta care acum e bine-mersi, a ajuns și la pensie.
Depresia o poți controla, dar trebuie să accepți să fii ajutat.
Cât despre muncă, nu trebuie să te pună nimeni - tu ești cel care ar trebui să realizezi că nu poți trăi fără o sursă de venit stabilă.
Pai nu-i mai usor sa stai la 27 de ani pe capul parintilor. Eu am muncit de la 19 ani si, pe vremea lui Ceausescu, maica-mea avea un salariu foarte mare. N-am suportat insa sa fiu intretinut. Asta-i boala voastra a tineretului de astazi. Doar distractii si munca nu.
Hepatita se poate trata. E bine sa muncești ca sa ai o ocupație sa nu te mai gândești încontinuu la asta.
Depinde și ce varsta ai, dacă ești la vreo școală. Părinții îmbătrânesc, nu te pot întreține la infinit. Trebuie sa lupți tu pentru viitorul tău, și da exista viitor și cu boala asta, ca se poate trata.
Esti depresiv? daca da, nu Lucreaza cu alti si sfatuieste
Te depresia E REA, POTI SA TE SINUCIZI ASA CA NU O FA si mergi la medic
Dacă la 63 de ani spui că încă mai sunt tânăr, mulțumesc frumos de compliment!
Oricum, și eu muncesc de 45 de ani, așa că știu ce zici.
Eu n-am spus de tine (Apropo! Suntem de varste apropiate. Chiar sunt mai batran) ci de ea ca sta la 27 ani pe capul parintilor.
Da, da! Te-i bucurat prea devreme. Poate cand ajungi la 72 intorci si zici ca ai 27!