Am si eu o intrebare: ai facut prietenului tau un locas pentru iarna, unde sa primeasca mancare?
Fiindca iarna nu-i ca vara, iar eu nu cred ca vei sta cu geamul deschis, asteptand-o sa vina dupa mancare...
Nu este nevoie, locul unde se intampla acțiunea nu vede iarnă, chiar acum când în românia este ora 14 aici este deja 20 si 28 de grade afara!
Ooooo!
Unde esti la meleag atat de calduros?
Dara unde esti in Indonezia sau China, ce bazaii pe acolo?
Australia ce faci frate in Australia? Ia zii care e treaba pe acolo, cum esti ce faci, daca poti sa zici ceva.In ce oras esti, am fost si eu candva curios de Australia.Hai sa vorbim daca e, is si eu plecat dar altundeva
In Singapore suntem cum, ce sa fac, cu jobul. Dar nu stau doar intr-o tara permanent ma relocheaza dupa cum au ei nevoie, pot sa stau un an, jumatate de an dau uneori si mai putin de o luna.
Compania se ocupa de tot, travelling/ accommodation etc.
Bucuria ta e că vine la tine la fereastră și îti mănâncă din palmă. Dacă îl bagi în colivie nu te va mai bucura nimic. Lasă-l în libertate și încearcă să înțelegi că trebuie să respecți libertatea tuturor așa cum și tu vrei să fie respectată libertatea ta. S-a născut în libertate și va ști să se apere singur.
Învață să te bucuri pur si simplu de ceea ce ai așa cum ai, fară să strici totul încercând să schimbi lucrurile după cum vrei tu.
Si eu ma tem ca poate asta-i va face mai rau, ma tem ca va muri de dorul libertății!
Eu zic să te mai împrietenești și cu oameni...
Uite, canarul e mai deștept decât tine: stă cu semenii lui, și abia când are nevoie de mâncare mai apelează la alte animale ale regnului. Nu stă să-ți ducă ție dorul.
Dar de unde stii tu ca nu am prieteni?
Eh, nu știu, am eu imaginea aia cu tine prin grădină cântând cu păsăricile precum Albă ca Zăpada și trei căprioare așteptând la rând, iar o veveriță șoptindu-ți la ureche... Nu știu.
Vai, ce imaginatie bogată ai!
Intrebarea se refera mai mult la ideea de libertate nu doar la acea situație particulară.
Pasarea e pasare, probabil ca sa o inchizi intr-o colivie te-ar linisti, dar gandeste-te ca se simte bine alaturi de celelalte pasari zburand libera.Decizia este a ta, eu sincer nu as inchide-o intr-o colivie. Sper ca te-am ajutat!
petroneladiva882882 întreabă: