Crezi ca doar prezenta inelului si o petrecere vor fi cele care definesc relatia voastra?
Atata timp cat sunteti fericiti si va bucurati unul de altul, de ce sa pui presiune pe el pentru a te cere? Daca vezi din partea lui ca-si doreste (nu ma refer la actiunea de a cumpara inelul sau sa-ti promita ca iti va lua inelul, ci la actiunile si modul in care se comporta cu tine)
Realmente, inelul e scump, iar nunta de sute de ori si mai scumpa poate chiar nu-si permite sau cel putin isi doreste sa faca toate aceste chestiuni cu un confort mai mare financiar.
Cred ca presiunea asta sociala ne poate determina sa fim asa,, ahtiați" pe ideea de nunta, pe cand mi se pare ca a devenit mai mult un business, dar poate e parerea mea...
Si inca o chestie - nu ar fi mai frumos sa fii luata prin surprindere, decat sa fii ceruta dupa ce l-ai intrebat de multe ori?
Pai daca vrei neaparat sa va casatoriti spune-i ca nu vrei nunta mare si nici inel de aur asa cum ia-i mai spus deja, tu vrei doar ca sa va casatoriti iar daca pana la anul pana in luna x nu va casatoriti tu il parasesti si-ti cauti alta relatie ca nu vrei sa stai asa nemaritata mereu iar dupa cum vezi tu el nu te va cere niciodata! Cu asta il vei speria putin si te va cere de sotie iar daca nu atunci fi sigura ca nu se va intampla niciodata asa ca poti sa-ti vezi de viata ta. Si fi sigura ca nu vei ramane singura pentru ca esti inca la inceput de drum, esti tanara, ai multe de invatat, prima lectie asta sa fie: fi sigura pe tine si ia atitudine ca altfel nu vei obtine nimic in viata!
De ce tii neaparat sa va casatoriti? Si daca stati asa ce? Mai ales ca se stie ca dupa casatorie de multe ori se schimba chestiile in rau.
Daca nu vrea acum, ca e clar ca nu vrea, lasa-l asa, nu ai de ce sa te grabesti. Daca nu vrei sa ramai insarcinata, te protejezi, daca ramai si nu ai siguranta ca te ia, iti asumi.
Daca va e bina acum si te simti bine cu el, atat conteaza.
Esti tanara,ai timp,slava Domnului.
Posibil nu esti chiar prototipul de femeie pe care sa isi dorească sa o ia de nevasta.
Nu stiu criteriile lui, dar cu siguranța ceva din comportamentul tau il demotivează.
Ca fabulează despre copii, asta este asa, ca o gluma, ca ar vrea sa- i faci o fetita.
Barbatii mai spun si ce cred ei ca te- ar impresiona.
Tu fii atenta la fapte.
Poate gasesti pe cineva care sa te iubească, sa te aprecieze, sa te ceara de sotie si sa iti fie barbat de nadejde si tata la copii.
Este foarte frumos ca nu esti pretențioasa, dar se pare ca esti confundata.
Îi zici că ori vă căsătoriți - ori de acum înainte o faceți doar pe bani. Să vezi tu atunci inel cu diamant și nuntă ca în povești.