Se comporta asa pentru ca se lasa influentat de cercul in care a intrat. Multe persoane se schimba radical din cauza cercului de prieteni, pentru ca te obisnuiesti sa actionezi dupa felul in care actioneaza ceilalti. Daca nici tie, nici prietenei tale nu va place (practic, nu va intereseaza persoana lui, pentru ca iubiti nu puteti fi, prieteni nu puteti fi) care ar fi problema? El isi vede de viata lui si ramane in umbra divelor de la tine din clasa care fug dupa tipi cu masini scumpe si tu si prietena ta va vedeti in continuare de carte ca sa ajungeti niste persoane cu demnitate in viata. Mi se pare foarte corect sa nu il bagi in seama si fiind fata desteapta, poti concluziona si singura ca asta e cea mai buna metoda Bafta!
Mulțumesc de parere. Ai dreptate. In general il ignoram, dar singur se baga in discutii si face glume deplasate. Asa cum ai spus tu, il tratez cu indiferenta, dar singurul motiv pentru care am pus întrebarea spre a primi lamuriri, a fost fiindcă eu una nu înțeleg cum poti ura o persoana doar din cauza faptului ca "prietenii" tai au avut tangente cu ea. As fi vrut sa nu am probleme din a 10 a cu colegii, dar unii pur și simplu isi cauta persoane cu care sa se certe, dornici sa isi arate inteligenta prin replici pline de jigniri. Ii voi lasa in pace, da vorbească singuri cat vor, ca si pana acum.
Cum am spus, persoanele sunt foarte schimbatoare...Niciodata nu stii in cine te poti increde sau cu cine poti vorbi lucruri personale pentru ca nu poti sti in ce moment incepe sa te vanda altcuiva. Asa e lumea in ziua de azi. E rea si raneste in cele mai nasoale feluri. Faci foarte bine ca il ignori... poate intr-o zi o sa realizeze cat de mult a decazut si va incerca sa revina cu picioarele pe pamant.
Pe cine intereseaza ce face Matei? In primul rand, este iubitul prietenei tale, asa ca nu ar trebui sa-ti pese prea mult de el ca baiat. E un ratat ca toti ceilalti din grup... Asta te doare, ca nu te saluta un golan si baiat de bani gata?
anonim_4396 întreabă: