Buna.Eu sunt cam in aceeasi situatie cu tine.In afara de faptul ca nu trebuie sa ma angajez deoarece sunt inca la liceu.Si eu sunt monotona si cred ca relatia mea se va sfarsi insa eu iti recomand sa te angajezi si cu siguranta acolo unde te vei angaja iti vei face foarte multe cunostinte. O sa incepi sa iesi cu noii prieteni si cu iubita ta si nu cred ca va mai fi monotonie in relatia voastra.Dar cauta.ti pentru inceput un job care sa includa mult personal.Cum ar fi sa servesti la un restaturant. Faci si bani si iti faci si prieteni noi.Asta e parerea mea succes
Parerea mea ar fi urmatoare
Mai bine pune cariera pe Nr.1 si restul o sa se rezolve in timp.Mai conteaza si ce pretenti ai tu de la viata si in ce categorie sociala vrei sa te integrezi...
Uneori, sunt in aceeasi situatie ca tine, doar ca sunt la facultate si nu ma angajez inca. Cand ma apuca monotonia de genul, ies cu prietenii mei undeva unde sa facem ceva mai special. In cazul tau, mergi cu baietii la o terasa sa vedeti un meci, sa zicem, sau ramaneti undeva peste noapte la o bere, un counter ceva Job-ul te va ajuta cu siguranta sa-ti largesti cercul de prieteni si sa iesi din aceasta monotonie. Eu nu cred ca iti va afecta relatie, ci dimpotriva, o va imbunatati. Gandeste-te ca in primul rand, o sa ai timp sa ti se faca dor de iubita ta si sa de-abia astepti s-o vezi. Si chiar si in relatia cu ea, schimbati ceva. Chiar daca e o schimbare de genul sa va duceti intr-un parc in care n-ati mai fost demult. Angajarea iti va face mult bine!
Multumesc, dar doar ce ziceam ca nu vreau sa vand shaorma
oricum mc
Problema cu,, nesociabil'' nu -ti dauneaza chiar tare...asa esti tu si punct.Incearca sa imbunatatesti situatia comunicand mai mult cu prietena; incearca lucruri noi.JOB`ul nu-l abandona ca practic el e cel ce te asigura pe viitor, prinzand si experienta.Ea ar trebui sa te inteleaga totusi, sa inteleaga situatia.Comunicati mai mult si incercati sa lasati prostiile si chestiile de copii deoparte, priviti inainte si pune-ti in balanta sentimentele cu lucrurile care te ajuta sa traiesti.
Deci,ascultama bine baiete, nu-i asculta pe ceilalti ce zic, doar pe mine sa ma asculti:iti sugerez sa iti lasi prietenii(iubita daca te incurca in viata) si sa inveti bine dupa care "castigati painea". Orcum eu in locul tau a-si lasa pe toata lumea si mi-asi vedea de viata:sa inveti si un job excelent.Bafta!