anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt îndrăgostit de o fata mai mica decât mine cu 18 ani. Eu având 35 și ea 17. E foarte frumoasa și are o gândire foarte matura și dacă te uiti la ea ii dai mai mult pentru ca e super frumoasa si deșteaptă. Voi credeți ca o sa fie ceva? Părinții ei nu prea sunt de acord. vor unul mai tânăr.

16 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Cum o sa fie peste 20 de ani? Ea va avea 37 si tu 55... La un moment dat va aparea o fisura. Si acum daca stai bine sa te gandesti vei constata ca intr-un moment va interveni conflictul intre generatii. Si atunci ce va fi? Stai pe creanga ta si gaseste-ti o fata de varsta ta. De fapt vorbim de o femeie. Probabil ca te atras fizic si vrei si tu cum e normal carnita tanara. S-ar putea sa ajungi sa raspunzi penal pentru asta. Grija mare!

| Silivestru_Adriana_1992 a răspuns:

Fata încă este minorawinking iti pot face părinții ei probleme nu stiu ce sfat iti pot da tu știi mai bine situația voastră! Așteaptă sa facă 18, si iti va fi mult mai simplu! Daca va iubiți cu adevărat veți ramane împreuna! Nu iti pot spune daca vei rămâne cu ea nu am de unde sa stiu, asta vei vedea tu pe parcurs! Sper ca Tea ajutat părerea mea!

| RAY a răspuns:

Atractie fizica atat, esti cam in varsta pentru ea

| Mrfear a răspuns:

Nu prea va merge.Tu esti barbat deja iar ea e doar o minora. Poate o fi ea mai matura in gandire pentru 17 ani, dar nu poate fi foarte matura, maturizarea psihica incepe undeva intre 18 si 20 de ani, iar daca ea accepta sa fie cu tine inainte de implinirea varstei de 18 ani si cel mai important ca iese din cuvantul parintilor, ei asta nu se numeste a fi om "matur".Un om copilaros nu este neaparat un om care se joaca cu papusi si masini, care se joaca jocuri pe Kizi sau sare coarda in parc, "copilaros" poate fi numit si un om care isi face iubiti de la varste nepotrivite, merge in club si se distreaza mereu si daca il paraseste "dragostea adevarata" plange in pat si se gandeste cum sa se sinucida. Oricum, tu degeaba stai cu o fata de 17 ani, deoarece la 35 de ani tu vrei casatorie si multe alte lucruri iar ea fiind minora nu are dreptul de a ti le da.Desigur,odata ce implineste 18 ani se va putea casatori, dar e prea tanara, abia devine majora, ar trebui sa experimenteze viata si abia la vreo 21 de ani sa decida ce va face cu treburile de genul acesta.Tu cand erai ca fata asta, ea nici nu exista pe Pamant.Lasa ca e ea frumoasa, nu e ca si cum e singura, poti gasi o femeie pe placul tau si daca vrei mai tanara, poti lua una de 25 de ani.Desteapta o fi ea, dar nu e singura.Noi ne-am spus parerile aici, poate ne inselam, poate nu, dar majoritatea o sa spuna ca nu va functiona aceasta relatie.

| Violleta2022 a răspuns:

Esti sigur ca nu esti indragostit de nurii ei?
La diferenta de varsta se impiedica toata lumea. Ea este un copil care-si doreste joaca si flirt, tu o vrei doar la pat.
Cauta-ti o femeie pe masura ta, matura si cu capul pe umeri, pentru ca nu ai ce-i oferii unui copil de 17 ani!
Ai putina decenta si vezi-ti de drum!

| iar99Teo a răspuns:

Din propria experienta iti spun ca nu merge pe termen lung. Am rezistat 2 ani eroic la mine au fost 16 ani diferenta in relatie. Diferenta de necesitati fizice si intelectuale, mentalitate, maturitate, experienta de viata, viziune si necesitati de viitor etc. E chestiune de timp pana ori o cresti si pleaca, ori te saturi tu de imaturitate. Multa bafta!

| Iuliacraciun a răspuns (pentru Violleta2022):

O iubesc mult... nu doar la pat cum ziceți mulți dintre voi. părinții ii interzic sa mai ieșim și ma gandesc tot timpul la ea

| Iuliacraciun a răspuns (pentru Mrfear):

O iubesc prea mult, și mi-e frica sa o pierd

| Iuliacraciun a răspuns (pentru RAY):

Nu e atracție fizica. nu mi dai 35 de ani. e foarte frumoasa fata toți o vor. maică-sa și taicasu spera la unul cu banii. ala cu banii nu o iubește cum o iubesc eu ..ma gandesc tot timpul la ea și aștept sa facă 18 și am sa o ajut sa mearga la facultate și sa învețe și am sa fiu lângă ea tot timpul.

| Iuliacraciun a răspuns (pentru Silivestru_Adriana_1992):

O iubesc cu adevarat aștept sa facă 18 și sa fiu lângă ea la facultate. Vrea sa facă Stomatologie

| Iuliacraciun a răspuns (pentru ywar):

Niciodată nu vom avea certuri, dacă doi oamenii sa iubesc nu știu de ce toată lumea vorbește de noi. cum ca e prea mica. Decât sa aibă unul de 20 de ani sași bată joc.

| Mrfear a răspuns (pentru Iuliacraciun):

Îmi pare rău, dar nu prea ai ce sa faci, având în vedere ca părinții nu-s de acord.Ori accepți situația ori aștepți sa aibă cei 18 ani împliniți, atunci părinții nu vor mai avea putere asupra ei așa de semnificativă, dacă va iubiți este bine, iar dacă fata nu are probleme cu vârsta este bine, în plus nu e ca și cum e mai mica cu 4-6 ani decât are acum, dar 18 cu 36 nu prea prinde bine la public, dar când veți fi mai în vârstă (80 de ani) va fi altceva.Acum e decizia ta ce faci.

Ce are 18 cu 36?

Pentru mine nu pot sa zic ca are nimic, dar pentru un anumit public si lume de pe TPU are.La nunta voastra, daca ajungeti acolo nu stiu cum vor reactiona lumea ca un om de 36 de ani se uita la o tanara de 18 ani.Intre parintii mei diferenta este de aproape aceeasi varsta ca a voastra, dar mama nu avea 18 ani cand s-a casatorit cu tatal meu.Deci,poate nu mai e asa mare problema varsta, dar la 18 ani e prea tanara.O poti lua de iubita 2 ani, dupa mai vezi ce faci happy Sper doar sa tina cuplul si sa nu apara neintelegeri legate de varsta voastra.Parintii ei degeaba vor baiat tanar cu bani, ca nu e decizia lor ci a ei, iar cand fata face 18 ani, parintii ar trebui sa o lase pe ea sa aleaga, nu e ca si cum lor le-a spus parintii pe cine sa iubeasca.

Cand s-au casatorit?

Cand mama avea vreo 21 de ani.