Du-te la meditatie la ea si invata pe rupte, spune-i glumitze, fi zambitor, ofera-te sa-i duci catalogul in cancelarie, salut-o politicos si intreab-o ce face.Nu te duce la o meditatie si sun-o ca s-o anunti ca ai o problema, dar nu uita sa-ti exprimi regretul profund de a pierde 2 ore intr-o companie asa reconfortanta
CE sa faci ai ntrebat?/? invata termina ti scoala mergi la facultate si cind vei ajunge si tu profesor te combini cu ea. e ok?//? oare crezi ca esti un fat -frumos si nu a mai vazut ...barbat sa zic asa decit pe tine mai...barba -cot
Daca e profesoara ta etica interzice asemenea relatii la scoala.Pa
Indragosteste-te si tu de vreo colega.
sa te "combini" cu ea? imi pare rau ca trebui sa-ti spun asta dar nu trebui sa faci nimic...iti va trece cu timpul...
Daca am avea profesoare frumoase, tinere, sexy si daca toti elevii ne-am indragosti de ele, am fi invatat de drag (mai ales noi, baietii)
Cam greu...pana acum nu am cunoscut decat cazuri in care profesorii stateau cu eleve. Ce cupluri frumoase au format:X.
Ca sa reusesti prinde-o atunci cand este in situatii limita si ajut-o sa le treaca cu brio.
Hai ca m-ai distrat ba nene, buna asta sa mor inghesuit la pomana. In cel mai optimist scenariu poate o sa dai in ea ca in Bosnia o data sau de doua ori, dar cam atat. Incearca sa te dai lovit de ceva ca sa te poti baga in vorba cu ea (adica sa te consilieze psihologic intr-un fel). O reglezi din vrajeala daca profa nu e batoasa. Iti dau 66% sanse de reusita daca nu esti timid, dar nici nesimtit, adica baiat finut. Incearca sa te imbraci cu camasa, sa fie simpla, da un aer de seriozitate, maturitate daca vrei in zilele noastre. Tine-ma la curent, sau mai cere sfaturi gen Bahoi
Cauta o alta ea.Vezi ce argumente ai, daca s-ar indragosti ea de tine ai fi in avantaj. Femeia va provoca voluptate si durere farmec dureros.
Ce varsta are profa? sper ca nu e o baba afurisita...am auzit cazuri din anglia, de la scolile de vara, unde o romanca s-a indragostit de profesorul ei care avea 24 de ani si era cu 6 ani mai mare decat ea... a fost dragoste reciproca... dar romania nu e anglia