El nu te iubește cu Adevărat da cu Adevărat dacă îți vorbește și te tratează ca pe un străin și un nimeni este un mare nenorocit...El ști de ce îți face așa? Ști de ce se comportă agresic si murdar cu tine? Fiindcă el știe și este FOARTE FOARTE CONȘTIENT ca singurul tău ajutor singurul tău om care te putea proteja cu Adevărat singură om care ținea la tine cu Adevărat singurul om care care spatele tău și protecția ta era și este doar și doar TATĂL TĂU restul era după tine după altceva... și când a văzut că pui inima Adevărată și că-l iubește cu Adevărată și ți la el cu Adevărat ce făcut? A văzut că nu mai ai pe nimeni și nenorocitul infect da de Pământ cu tine cu vrea el cu tine ce face el face EXACTĂ UN ABUZTORT UN AGRESOR care își bate joc de tine și îți vorbește de parcă ar vorbi cu tovarăși lui de cartier și de șpriț și de pahar vezi că de la ăsta o săte aștepte o viață Amară o viață abuzate o viață agresată scapă de nenorocitul ăla câți va distruge viață.
Părerea mea e ca nici tu nu te exprimi clar, ca să înțelegem ce motive vă fac să vă certați des.
Motive fara sens, si o vorba spusa la gluma sau situatii in care ai mei tin cu el iar el profita de asta
De exemplu acum doua zile aveam nevoie sa sustina el ceva ce mi-a spus in privat de fata cu mama, era ceva aiurea care chiar trebuia susținut
In privat mi-a dat dreptate si in fata m-a facut mincinoasa
De fata cu mama
Relație mega toxică în care e clar că nu ești fericită, nu prea se mai poate repara nimic dacă s-a ajuns la astfel de jigniri și îți spune să dispari din fața lui și nu ți-a luat apărarea în fața mamei, e un tip ciudat și toxic, nu văd de ce ți-ai mai dori să stai lângă el.
Aici nu te poate sfătui nimeni, serios.
Doar putem face pe judecătorii și să ținem cu unul sau cu celălalt.
Ce trebuie să faci tu:
Gândește dacă e normal să te desparți la fiecare motiv ba la de ceartă.
O relație trebuie să fie stabilă, dacă aveți probleme să aveți bază la nevoie unul pe celalalt.
La fel și interpretarea, dacă el chiar e popular cu toată lumea, adică în grup spune ca grupul și în privat total diferit, înseamnă ca e cam duplicitar și asta taie din încredere.
Dacă va despărțiți mereu, pune stop cu adevărat și vedeți în timp dacă relația mai are o șansă. dacă va dați seama fiecare de propriile greșeli, le corectați și comunicați împreună cum trebuie, atunci totul va fi bine.
Cred ca ar trebui sa te dezlegi la maini si la picioare si sa stai o perioadă singura cu tine insati sa te regăsești. O relație unde nu exista respect trebuie inchisa. Plus ca un partener ar trebui sa ti aduca stare de bine si incredere in viata, sa te simti iubita si fericita.
Pe langa rana de abandon de care spui si pe care foarte bine ca ai repetat o, mai este stima de sine pe care probabil incearca sa o duca la nivel cat mai scăzut, pana acolo unde sa spui ca te simti pierdută.
Posibil si el la randul lui are niste probleme, rani in suflet care l fac sa fie gol in suflet si manipulator. Dar tu nu ai nici o vina pentru traumele lui.
Incearca sa te eliberezi de el si cauta pe cineva care sa ti aduca liniste si echilibru in viata.
Toate cele bune ❤️
Ai dreptate, chiar incerc sa fac ceva, jur
Dar ai mei ma apasa in jos sa spun asa, pentru ca il aduc la mine acasa si chestii de genu...chit ca am fi despartiti
Probabil nu am facut asta până acum deoarece mi e frica sa o iau de la capat, singura
Poate ca m-am agatat de el o perioada lunga de timp
Multumesc pentru raspuns
Gandeste te ca acum sta in sufragerie ca la el acasa si nici macar nu vorbim
Azi nu stiu daca am schimbat 2 cuvinte
Iar normal duminica trebuie sa mergem dincolo deoarece de luni incep lucru, un job nou.
Am haine acolo, am tot.
E super complicat
Cunosc, nici eu nu dorm nopțile de dorul cuiva care fuge de comunicare. daca vrei sa lupți pentru relația ta trebuie găsită o cale de comunicare. daca te înțelege și va sta la discuție cinstită, stabiliți o cale între voi, să vorbiți sincer unul cu celălalt despre problemele voastre și cu mvede fiecare viitorul. Apoi luați hotărârea care trebuie, ori schimbați ceva și treaba vă merge mai bine, ori puneți stop și fiecare își va vedea de viața lui.
Sa te ajute cineva cu un sfat? te ajut eu, cautati un loc de munca si dupa singura o sai dai liber
Acum nu-i dai liber pentru ca esti intretinuta, de aia si teama ta, ce o sa faci, unde o sa mergi si etc.
Te simti pierduta pentru ca de ramai singurica exact asa o sa fii n-are cine sa te tie, asa cauta job, tinete singura si dupa, o sa vezi cum singura o sai dai tu liber lui.
Sa ai incredere in tine trebuie sa faci ceva, sa te intretii singura, sa arati ca te poti descurca si singura, tie insusi si celor din jur.
Dupa ce ai job si ai banii tai, te poti tine singura, o sa apara si alti barbati, iti garantez.
Bine, acu depinde si de cum arati tu, barbatii vin daca arati bine, daca esti atragatoare, daca nu prea, poti sa fii si milionara ca barbatii nu se prea inghesuie poate doar cei materialisti.
Poate că ar fi bine să fii întâi prietenă cu un băiat și dacă vezi că merită efortul poți fi iubita lui.
Nu spune nimeni sa faci lucruri pripite.
Lasa putin toate deoparte si odihneste te.
Incearca sa fii observator, sa privesti fara sa te impresioneze nimic, nici rau, nici bun.
Lasa putin sa curga viata, pur si simplu. In timp ce ceilalți se agita inutil in jurul tau invata sa nu ai reactie, sa fii echilibrata. Nu este usor dar asa iti linistesti interiorul si faci rezerva de energie. Oamenii toxici au ca scop consumarea energiei celuilalt. Nu le foloseste la nimic dar asa sunt oamenii bolnavi in suflet si in cap.
Pune ceva muzica ce ti place, citeste ceva sau deconectează ti creierul de la negativitatea celor din jur. Odihneste te pur si simplu fara sa ti pese.
De multe ori atunci cand te detasezi complet de ceea ce ti face rau se rezolva de la sine.
Pentru ca incercand sa lupti cu negativitatea ii dai valoare si capata forte noi.
Tu crează propria bula si nu lasa pe nimeni sa depaseasca granitele acesteia.
Lasa circul din jur sa se desfasoare, odihneste te, linisteste te, evita orice conflict, apoi vezi ce alegeri faci in viata ta.
Este viața ta și telecomanda este la tine.
Si nu trebuie sa dai atentie tuturor bazaconiilor.
Toate cele bune si viata cu bune, cu rele, are farmecul ei pana la urma.
El sta la tine?
Îi poți Spune așa:,, hai să facem un ultim efort, dar sincer, să discutăm clar și fără nervi sau reproșuri.
Trebuie să mă asculți si să mă înțelegi, la fel voi face și eu,,
Întâi te de toate acestea fă-ți o listă cu problemele voastre, scurtă și clară.
Alăturat trece și părțile bune dintre voi.
Mergeți undeva, la terasă sau în parc, începeți prin a fi destinși, relaxați, să vă simțiți în largul vostru, apoi începe cu prima problemă care o consideri importantă. Discutați constructiv cu argumente, nu cu reproșuri care e mai bun și care nu.
Dacă nici atunci n ajungeți la un compromis, probabil ar trebui să iei o pauză a sa te liniștești.
Și să nu îl mai cauți.