El nu te iubește cu Adevărat da cu Adevărat dacă îți vorbește și te tratează ca pe un străin și un nimeni este un mare nenorocit...El ști de ce îți face așa? Ști de ce se comportă agresic si murdar cu tine? Fiindcă el știe și este FOARTE FOARTE CONȘTIENT ca singurul tău ajutor singurul tău om care te putea proteja cu Adevărat singură om care ținea la tine cu Adevărat singurul om care care spatele tău și protecția ta era și este doar și doar TATĂL TĂU restul era după tine după altceva... și când a văzut că pui inima Adevărată și că-l iubește cu Adevărată și ți la el cu Adevărat ce făcut? A văzut că nu mai ai pe nimeni și nenorocitul infect da de Pământ cu tine cu vrea el cu tine ce face el face EXACTĂ UN ABUZTORT UN AGRESOR care își bate joc de tine și îți vorbește de parcă ar vorbi cu tovarăși lui de cartier și de șpriț și de pahar vezi că de la ăsta o săte aștepte o viață Amară o viață abuzate o viață agresată scapă de nenorocitul ăla câți va distruge viață.
O sa incerc asta
Doar ca m-am cam inchis in mine destul de mult si sper sa nu ajung in puncte extreme
Acum 2 zile la ultimul scandal, ultima cearta cu el
Am fost atat de nervoasa, nu puteam fi controlata
Cred ca eram in stare sa imi dau in cap
Si e trist pentru ca s-a ajuns in punctul asta, efectiv am cedat
Se intampla oricui ca din cauza nervilor sa sinta ca cedează.
Era bine daca puteai sa iei o pauza de relatie, sa nu te mai intereseze nimic in legatura cu acest baiat. Daca simti ca iti face mai mult rau decat bine detaseaza te putin.
Nu aveti nimic de impartit in final. A fost o relație care nu a mers, nu sunteti compatibili.
Linisteste te si respira adanc, pastreaza calmul orice ar fi.
Daca vrei sa iesi din aceasta relatie toxica, vei reusi, Dar incearca sa nu te mai enervezi si sa te certi. Inteleptul intotdeauna cedează. Nu sunteti in nici o competitie voi doi si nici in completare după cate se vede. In cuplu ar trebui sa existe doar discutii constructive, nu in care unul chinuieste sufletul celuilalt.
Viata ta este unica, ai grija de ea.
Toate cele bune ❤️