Daca te-au pedepsit ai tai stiu ei de ce au facut asa ceva, daca intr-adevar sant ferm hotarati in ceea ce vor cu tine nu cred ca ai sa reusesti.Dar multa bafta cine stie poate o sa ai noroc.
Pai, incearca timp de o saptamana sa fii fata model Fa-ti curat in camera, fa-ti temele cat mai bine, fa-le pe plac: strange tu farfuriile si spala vasele dupa masa, chestii de-astea. Poate te alegi si cu vreo nota buna la scoala... Asta sigur o sa-i inmoaie
N-o sa fie o saptamana prea distractiva, dar sper ca va merita! Si in plus, ce parinte nu e multumit cu o fata model?!
Succes mult:*
Roagai frumos daca ai nevoie si nu ai de ales ingenuncheazavremurile grele cer masuri disperate
Sunt de acord cu sfatul lui biscuitsbia 2011.In orice caz, din comentariul tau reiese ca esti optimista.Te-as putea sfatui mai exact daca as sti ce ai facut dar nu insist pentru ca poate e ceva personal sau jenant etc. Oricum, daca simti ca nici asa nu tine incearca sa te impaci cu ideea.
Fale pe plac...pregateste micul dejun/cina/pranzul...fa curat in toata casa,. daca te pricepi la actorie e super
sper ca ti-am fost de folos, daca da, distractie placuta:*
Zile ca trebuie sa te duci la o prietena sa dormi sh te intorci dimineata
funda?!
Roagai si fale promisiuni pe care apoi sa le respecti daca mai vrei inca o data
anonim_4396 întreabă:
Andreea_Oana_1991 întreabă:
Effy35 întreabă: