Da iata eu am prietenul plecat in strainatate...Si cam ii simt dorul dar in rest e totul bine.Ne sunam cit mai bine si ne descurcam.
Ma bucur ca sunteti ok..si al meu e plecat si imi lipseste mult
Si prietenul meu a fost plecat, cel mai mult am stat despartiti 3 luni, sunt norocoasa (daca pot sa spun asa) ca acum e langa mine.A fost extrem de greu chiar daca am avut acces la internet si telefon.E normal sa ii duci lipsa dar intodeauna trebuie sa fi pozitiva! Numai bine.
.Uite cum sta treaba Eu am niste unchii. daca te duci singur/a o sa iti fie foarte greu pana te obisnuiesti, dar daca sunteti doi sau mai multi desigur ca va descurcati mai bine deoarece bani vine din colo, din colo si se strang...dar daca unul sta si celalalt e venit sa leneveasca e mai grav deoarece acolo iei bani dar se plateste locuinta etc. Funda? [; x]
Se spune ca intr-o relatie la distanta toti 4 sunt fericiti... acum depinde de la un caz la altul, ideea e ca nu stiu daca se mai gasesc persoane care, o data plecate pe termen lung, sa nu aiba vreo aventura ceva(valabil si pentru fete si pentru baieti)... daca se intoarce la tine, din punctul meu de vedere e ok; oricum, nu te astepta la castitate si statornicie din partea lui(sau, de fapt, a oricui)
..Nu fii trista. Daca el te iubeste nu va face nimic rau. Si asteapta sa poti termina scoala..sau daca stii limba o poti continua acolo. Daca chiar nu puteti sta despartiti. Baaaaafta; 3 Funda?
In general, unde exista incredere, exista si fidelitate mai crescuta...se prea poate ca o persoana sa aiba anumite legaturi cu altele, uneori chiar casatorit(a) fiind...asta e, asa e omul, dar eu zic asa: chiar daca poate mai face vreo nefacuta, daca se intoarce la tine si iti demonstreaza ca tu esti de viitor si nu o aventura de-o noapte, e ok(parerea mea)
danutzst13vl întreabă: